Beautiful day!

Datum: 2011-03-31 - Tid: 20:10:32hej på dej. Det var länge sen senast. Idag var det så himla fin dag så jag var ut och fotografera tillsammans med Theresa. Idag i skolan på jumppa timman så övade vi till balen. helt roligt var det :) Imorgon är det fredag, shit vad veckan går fort, och så har jag ju tandläkare imorgon med. usch usch .. Men skönt att det snart blir helg igen. Ha det bra. Bloggar mera imorgon Kram!

Söndagens temperatur

Datum: 2011-03-27 - Tid: 11:07:46Hej på er! Idag hade jag inget att fotografera så jag tänkte visa hur mycket grader vi har här. På skugg sidan är det just på nollan, men där solen lyser är det plus 7 grader. Oj vad härligt väder. Vi har ännu massor med snö kvar och det kommer nog att ta veckor fören allt det här smälter. Nu skall jag lyssna lite på musik och äta chips. Ha det bra såhär på en söndag! kramar

Favoriter ..

Datum: 2011-03-24 - Tid: 14:58:20

Vit tunika från Gina Tricot och rutig skjorta från Seppälä
Tröja från H&M och Kofta från H&M
Leggings från Seppälä och topp från Only
Christina Aguilera, New Woman och Friends/vänner/Frendit
Skor: Egen design , fejk converse från Sverige, skinn skor från Seppälä och pricki bikini från Seppälä

... Här finns en aning favoriter som jag har. Valde att jag skulle ladda upp det här på grund av bild brist. Hoppas ni gillar detta annorlunda inlägget. Hörs! Kram!

Rosa ros

Datum: 2011-03-20 - Tid: 20:40:27Hello! Idag är det söndag och jag har varit och kollat på då mina klasskompisar har blivit konfirmerade. Först var jag en och en halv timme ungefär i kyrkan och sedan var jag hos Emilia efteråt och fira lite henne. Tog en massa bilder. Bland annat denna ros. Oj vad jag tycker om att fotografera rosor, dom är så himla vackra. Och i sommar blir man själv konfirmerad. Snart är denna dag över och imorgon börjar en ny skolvecka. Ha det bra. Och grattis till alla er som blev konfirmerade idag. Kram från mej!

Ny header

Datum: 2011-03-19 - Tid: 13:32:02

Hejsan. Nu har jag äntligen fått en ny header till min blogg. Tyckte den andra var lite för juliger. Jag tycker jätte mycket om den som jag har nu, syster har fixat den. Så tack för den!
Vad tycker ni om min nya header?

Sunday ..

Datum: 2011-03-13 - Tid: 10:23:00hej :D Söndag idag då, shit vad veckosluten går snabbt. Idag har jag massor med planer. Om nån timme skall jag, mamma och kanske Jarina till ett par gäster. Efter det skall jag vara med Melinda♥, oj jätte länge sen vi var. Nu lyssnar jag i alla fall på musik och har just klätt på mej. Klockan börjar närma sej halv 12 och jag har nästan bara slöat hela morgonen, så som jag tycker att man skall göra då det är en söndag. Men nu skall jag tror jag kolla ett avsnitt av Andra Avenyn från Jarinas dator. Ha det bra, vi hörs. Kramar! :)

Detta har jag köpt idag!

Datum: 2011-03-12 - Tid: 18:47:39Kofta H&M | Tröja H&M | Leggings SEPPÄLÄ

Har inte bild på allting som jag köpte. Köpte oxå en spegel, fyra stycken parfymer, lite godis och en dricka. Kanske inte så mycket men det räcker.

Fredag!

Datum: 2011-03-11 - Tid: 19:39:03


Bild från sportlovet 2011, ROSALA!

Hejj. Idag är det fredag och hade en jätte kort skoldag, bara fyra timmar, från klockan åtta till tolv. Jag gick hem från skolan, vilket verkligen inte var roligt. Inte roligt att gå med dyr blöta fötter nästan fyra kilometer! Men till slut kom jag nog äntligen hem. Sen har jag lite städat och plockat i rumme, och sedan nu just på kväller var jag en stund med Cassandra! Vi var och fota den vackra solnedgången. Man kan nog kalla att solen var orange som en appelsin. Nåja, snart skall jag till duschen och sedan kolla på tv och ha lite mys med familjen. Imorgon skall jag och shoppa, vilket verkligen kommer att bli roligt. Bloggar mera en annan dag. Kraam! :)

Redan onsdag!

Datum: 2011-03-09 - Tid: 19:42:38


En bland mina första bilder som jag tagit med min systemkamera!

Hej på dej idag! Har inte hunnit bloggat tidigare idag, men nu hinner jag blogga fören jag skall kolla på tv och fixa mej klar inför morgon dagen. Idag var det inget speciellt i skolan, Hade tre timmar hussa, två timmar kemi och till sist geografi. Ganska kort dag och ganska chill. När jag kom hem, chillade jag nog lite, åt mat, sedan for jag till 27:an med en lapp och sedan kom jag hem typ. Nu är jag hemma, jag åt just en pizza och sallad. Imorgon blir det idrottsdag i skolan. Får välja mellan Meriteijo, ekenäs simhall eller bli kvar i Hangö. Jag valde att bli kvar i Hangötillsammans med några kompisar! Vi skall gå på en promenad och sedan blir det lite pulkka åkning, HAHA! Tar säkert kameran med om det är sånt väder och om jag orkar släpa på den hela dagen. Har inte heller så lång dag, börjar först klockan 9.30 och slutar kring halv ett. Bloggar säkert mera imorgon, för då borde jag hinna. Ha det bra. Kram!

Look

Datum: 2011-03-08 - Tid: 17:44:19


Byxor H&M / Kofta H&M / skor Egen design / T-shirt minns inte

Hello! Idag har jag då varit i skolan från nio till lite före tre. Riktigt bra dag i skolan faktist. När jag kom hem bakade jag fastlagsbullar med jarina, och oj vad det var gott. För en stund sedan var jag oxå ut och fotograferade lite. B.l.a dessa bilder som jag bjuder på idag. Jag hittade en väldigt fin och härlig plats för min outfit idag, framför en Grafity! Nu vet jag inte vad jag skall göra ikväll mera. ta det bara lugnt och senare gå till duschen. Ha det bra :) Vad tycker ni om min speciella outift?

Min dag idag! :]

Datum: 2011-03-07 - Tid: 13:41:43


Bild tagen med systers samsung kompakt kamera från sommaren 2010!

Hejpådej. Har inte bloggat på länge. Har inte heller tagit några bilder på länge. Men idag skall jag ut och fotografera med Theresa om hon kunde vara en stund. Kom hem lite för en timme sedan. Slutade redan ett idag. Oj så man har det chill på måndagar. Om en stund skall jag äta mat och sedan läsa lite igenom historian som vi har tills i moron. Och kanske senare ännu ser jag på Andra Avenyn med Jarina, eftersom hon har laddat upp det på sin dator, vilket verkligen är bra eftersom det inte kommer på TV mera, som är synd, det är så himla bra! Men njut av er dag och ha det bra, Kram från mej! :)
RSS 2.0