I ♥ Music

Datum: 2011-02-28 - Tid: 16:21:07Hej på dej. Det fick bli en repris bild idag. Måste senare ut och klicka ett par bilder. Nu är det måndag och min prao vecka har börjat. Det är jätte roligt jobb som jag har. Jag jobbar då på ett dagis, vilket verkligen är jätte roligt! Nu har jag klarat av min första dag och imorgon igen dit :) Nu sitter jag och lyssnar på Bruno Mars, han är så himla bra. Senare göra nåt annat skoj. Ha det bra. Kram från mej :)

Sportlovs bilder ..

Datum: 2011-02-26 - Tid: 17:23:08

..På mitt sportlov har tiden mest gått ut på att jag har tillbringat min tid framför kameran, vid pulkka backen, eller på mina skidor. Var då alltså i Rosala hela mitt sportlov. Allt började med att vi for till Nådendalsbad på lördagen och sov över natten där. På söndagen åkade jag hem med min mormor och morfar till Rosala och har varit där nu hela veckan. Kom hem idag, alltså på lördagen. Det har varit ett jätte roligt sportlov. Nu är det en dag kvar av sportlovet och sen har man prao vecka, vilket verkligen kommer att bli roligt. Kommer blogga en annan gång igen. Kram från mej! :)

isfrost tycker jag att är snyggt!

Datum: 2011-02-22 - Tid: 12:50:36Hejsan. Idag är det en underbar solig dag. -9 grader där ute, så inte så värst kallt heller. Var för en stund sedan ut och tog lite fina bilder. Bland annat den här bilden som jag bjuder på idag. vad tycker ni? Jag kan tyvärr inte redigera bilderna i rosala eftersom jag inte har något sådant program här. Men dom ser helt okej ut ändå. Om en stund skall jag ut och skida med min mommo och senare blir det bara att ta det lugnt, Imorgon kommer Jarina och mina kusiner hit, och det kommer att bli jätte roligt. Ha det bra tills vi ses igen. Vinter kramar från mej!

This is my life!

Datum: 2011-02-21 - Tid: 14:15:35

  

Som ni kanske har märkt så ÄLSKAR jag skor. jag vet inte äns om ordet älskar räcker till. Jag har tusentals skor hemma som jag verkligen gillar, man kan inte ha för mycket av skor, och flera kommer det hela tiden. Det här är en av mina favorit  vår/höst skor som är på bild. Converse. jag har ett par fejk sådana. Men skall nog köpa ett par till snart. Sedan designar jag egna skor och så. Det är jätte dyra, men så snygga som de är så är priset värt. Kan nog lägga upp en bild på alla mina skor som jag har hemma. Men det kommer nog att dröja en tid! Är det någon anna som är lika sko galen som jag? sko kramar från mej! :)

Rosala

Datum: 2011-02-21 - Tid: 09:06:09

 


Hej på dej som läser detta! Min uppdaterin har varit ganska låg på sistone. Men har inte varit hemma. Hela veckoslutet har jag varit till Nådendals bad. Det var jätte rolgit där. Kom hem igår. Eller jag for inte hem jag kom till Rosala med min mommo och moffa. Idag är det måndag och jätte fint väder. Inte så kallt heller! Skall säkert ut och skida och kanske vara med någon kompis. På lördagen färgade jag mitt hår oxå. Så det blev en aning ljusare. Kommer bilder senare. Ja som sagt så skall jag vara hela veckan ute i Rosala. På onsdagen kommer min syster och mina kusiner hit oxå, så då kommer jag nog inte hinna blogga så mycket. Men nu skall jag och klä på mej och senare ut och skida och fotografera. Ha ett bra sportlov. Kram! :)

Sportlov, äntligen! ♥

Datum: 2011-02-18 - Tid: 17:15:01Hejsan. Idag har det varit skola. helt normal dag nog, fast hade jätte ont i magen där mitt på dagen, inte roligt! men nu är det äntligen sportlov! Imorgon far jag till Nådendals bad. Kommer att bli roligt! :) På söndagen far jag med mormor och morfar ut till Rosala, och sen senare i veckan kommer väl mina kusiner dit :) Just har jag packat och sökt fram lite kläder som jag skall ha med. Senare kommer det Let's Dance i TV:n som jag skall kolla på med min familj, och äta lite chips tillika. Kommer inte att blogga så väldigt mycce nu eftersom jag åker bort imoron och är borta en vecka. Men bloggar kanske lite då jag e i Rosala! Ha ett bra sportlov. Kramar från mejj!! :)

Nytt!

Datum: 2011-02-17 - Tid: 13:56:25
Hejsan. Som ni ser så har jag fått min kamera väska nu! Den kom redan igår, men hann inte blogga då! Idag är det torsdag och kom just hem från skolan. Snart skall jag läsa lite på matta prov som jag har imorgon. Sen blir det äntligen sportlov. Skall göra en massa roligt då. Åka till nådendal och till Rosala. Och ännu till efter sportlovet blir det en vecka prao. Ojoj vad det skall bli rolgit! Kommer inte att blogga under helgen eftersom jag inte har en dator i nådendal, men på måndag bloggar jag säkert igen om jag har tid. Men ha det bra tills vi ses igen. Kramar!

Godmorgon!

Datum: 2011-02-15 - Tid: 08:15:55Godmorgon på er alla! Vaknade för typ en halv timme sedan och snart skall jag cykla iväg till skolan. Hade en lite längre sovmorgon idag eftersom jag börjar klockan 10! Igår glömde jag att blogga, men det var ju vändag. Hade jätte roligt med en kompis och glömde helt bort bloggen. Så lite försenade vändagshälsningar från mej! ♥ Nåja, snart är det sportlov och det kommer att bli helt mega jätte roligt. Skall till Rosala wuhuu .. Och mina andra kompisar far till Åre på skriba läger. Ha det så roligt där :) Och nu skall jag cykla iväg till skolan helt just. Hörs senare! Kram! :)

Söndag, film plus godis!

Datum: 2011-02-13 - Tid: 12:21:20Hejsan. Förlåt för dålig uppdatering igår. Men jag hade fullt upp hela dagen. På morgonen när jag steg upp läste jag igenom geografi provet som jag har imorgon. Sedan fick jag en sån städ fiilis, att jag städade hela rummet och årdna om lite. Pluss att jag fick en tv till mitt rum. Sedan var jag med Melinda där klockan två tiden ända till på kvällen. vi hade jätte roligt. Var ut och äta till koti pizza, tog bilder, var och skida och pratade annars bara. Nu är det söndag. Vaknade där klockan halv 11 ungefär, for till duschen, sedan läste jag lite geografi. Och nu kollar jag på film och äter lite godis. Senare får vi gäster hit så vet inte riktigt vad jag skall göra sen idag mera. Kanske vara med Melinda om hon hann vara? :) Ja, det var min dag. Ha det bra. Kram! :)

Ä-L-S-K-A-R fredagar! ♥

Datum: 2011-02-11 - Tid: 20:49:18Hejsan. Har inte på det viset bloggat på länge. Har bara hållit på med mitt projekt, de där dagarna ni vet! Men jag tror att jag kommer att sluta här med det. Kommer kanske något inlägg ännu och jag hinner laga. Men har inte riktigt tid med det. Idag är det då fredag, som ni ser på rubriken, och jag älskar fredagar, så det så. Nu kommer det Let´s Dance i tv. Helt bra program och så. Men skall nog snart gå och lägga mej. Känner mej lite trött. Men imorgon blir det att börja läsa lite på geografi prov som vi har på måndag, senare på kvällen blir det att vara med Melinda? Nå nu kan jag nog säga att jag läängtar till sportlovet, skall göra en massa roligt då. Men bara en vcka kvar i skolan och två prov, ena e då geografi på månda och matte på fredag. Sen blir det sportlov en vecka och sedan prao vecka en vecka ;) Kommer bli såå roligt. Ser verkligen fram emot det! Kramar från mejj! :))

Dag 17 - mitt favorit minne med min familj!

Datum: 2011-02-11 - Tid: 13:47:53


Jag har många minnen med min familj. men nu fick det bara bli en bild från göteborg. Annaras skulle jag nog har satt en bild från turkiet, men har tyvärr inga bilder därifrån på min dator! Men som sakt har massor med minnen med dom. Och alla är helt underbara! ♥

Dag 16 - mina drömmar!

Datum: 2011-02-10 - Tid: 15:17:11Jag har massor med drömmar! Det jag alldra mest vill är att få resa till Portugal. Ojojojoj, va de sku vara roligt ;) Fast det skulle oxå vara roligt men någon annan söder resa eller så! Thailand är oxå ett fint ställe. Men ajja, sen har jag nog andra drömmar oxå. Öhh .. jag sku villa ha ett djur. ( fast kommer ändå aldri få de! :( ) Sen är det mycket annat jag oxå ser framemot och som jag vill! :))

Dag 15 - mitt djur!

Datum: 2011-02-09 - Tid: 16:06:36

Halå, har tyvärr ingen bild, eftersom jag inte har något djur, och har aldrig haft. Skulle så vilja ha en hund eller en kanin. Men den önskan kommer nog aldrig att gå i uppfyllelse. Var glada ni som har ett litet djur som ni kan mysa med där hemma! :)

Dag 14 - min hobby!

Datum: 2011-02-08 - Tid: 17:04:24Jasså, vad skall jag nog berätta här då. Jag har ingen hobby mera. Har friidrotta sen jag var fyra år till 12-13 år ungefär, men nu för jag det inte mera. Vet inte varför, jag tappa intresse för de. Men jaa .. så nu söker jag e ny hobby. Skulle vilja börja spela sähly eller tennis. får se .. :)

Dag 13 - Det här gör mig arg!

Datum: 2011-02-07 - Tid: 08:19:03Jag blir så arg, när man lovat något och sen går det ändå inte. Men det finns många saker jag blir lätt arg för. T.ex då jag och min "underbara" syster bråkar, eller strider. Säkert finns det andra saker oxå. ibland blir jag arg för det minsta lilla.

Look

Datum: 2011-02-06 - Tid: 14:26:20


Leggings H&M | Skjorta Seppälä | Smycken Only | Skor Egen design

Hejsan. Uppdateringen har varit ganska låg på sistone, har bara haft tid med mitt projekt som jag har på bloggen, alltså alla dom där dagarna. Men idag var det så underbart väder att jag måsta gå ner till stranden för att fotografera min outfit idag. Senare idag skall jag väl och skida med mamma, eftrsom ingen kompis kan vara. Igår var jag och shoppade till Åbo oxå. Jag köpte skjorta som jag har på mej idag, en blå toppi, några dvd filmer, godis och en dricka. Köpte dock inte så mycket, eftersom jag hittade typ inget, men lite köpte jag i alla fall. Nu skall jag göra lite läxor och sedan gå ut. Ha en bra söndag eftermiddag. Kram!

Dag 12 - 10 saker ni inte visste om mig!

Datum: 2011-02-06 - Tid: 10:41:101. Det bästa jag vet är att fotografera! ♥
2. Jag älskar att shoppa nya kläder!
3. När jag var 3 dagar gammal var jag med om en stor operation!
4. Jag har en jätte stor släkt!
5. När jag gick i lågstadiet blev jag jätte mycke mobbad och retad!
6. Just nu har jag inte så många vänner!
7. Min högsta dröm är att få åka till Portugal eller Thailand!
8. Jag älskar att resa bort!
9. Jag hatar att läsa på prov och läxor, det är det värsta som finns!
10. Jag tycker att det är roligt att spela biljard på miniclip då man har tråkigt! ;)

Ja det var lite snabb fakta om mej som ni kanske inte visste om mej!

dag 11 - Det värsta som jag var med om år 2010!

Datum: 2011-02-05 - Tid: 09:07:13

Ja det var när jag tappade kontakten från min bästa vän . Nu är vi typ bara med varandra en gång i månaden, allt för lite tycker jag, förut var vi varje dag, varje veckoslut, vi reste bort mycket. Men nu är allt förbi. Du har hittat en ny som du bara vill vara med! Men hoppas vi kan vara lite oftare än en gång i månaden! Saknar dej! ♥

Dag 10 - min tro!

Datum: 2011-02-04 - Tid: 14:47:57Jag är då kristen, alltså jag hörs till kyrkan. Inte kan man nog riktigt säga att jag tror på gud, men man får väl nog bara låtsas ibland. Nu skall jag bli komfirmerad i sommar, och det skall nog bli helt roligt att fara på läger med alla kompisar, fast att gå i kyrkan vet jag nog inte om är så lockande precis. Ja det var det ni ville veta! ;)

Paket till mej!

Datum: 2011-02-03 - Tid: 19:19:29

Hejsan. Idag fick jag ett efter längtat H&M paket. Blev jätte glad. Jag fick väskan som ni ser på bild, fast den är svart, sedan fick jag en randig skjorta och en grå skjorta, inte så mycket, men lite i alla fall. Kommer säkert lite outfit imorgon om det inte är sånt här fult och regnigt väder som idag. Men nu skall jag hoppa i duschen och sedan kolla ett avsnitt av friends och äta fruktsallad. Godnatt på er =)

Dag 9 - det här hade jag på mig idag!

Datum: 2011-02-03 - Tid: 13:56:33

Glömde bort att fotografera min outfit idag. Och det är så otroligt äckligt och dåligt väder där ute, bara regn och regn. Så nu får ni kolla på några gamla outfits.

Dag 8 - 2 bilder på när jag var liten!

Datum: 2011-02-02 - Tid: 17:28:29Japp, här är jag då när jag var liten :)

Dag 7 - 10snabba fakta!

Datum: 2011-02-01 - Tid: 15:40:28

1. Mitt namn är Josefin
2. Jag är 14 år, blir 15 i maj
3. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och stora syster Jarina
4. Jag tycker jätte mycke om djur
5. Musiken är en del av mitt liv, utan musik no life
6. Jag älskar choklad, men oxå annat godis
7. Jag är verkligen INTE en människa som älskar att stiga upp tidigt på morgonen !!!!!!
8. Jag tycker om att vara ute på stan med mina kompisar
9. Jag tycker att det är jätte roligt när man får många kommentarer på bloggen
10. Och sist men inte minst .. MIN CANON EOS 1000D SYSTEMKAMERA! I LOVE IT ♥

Ja det var väl dagens inlägg :) Kram på er!
RSS 2.0