9B ♥

Datum: 2012-05-31 - Tid: 14:51:55

Sista dagen tillsammans med min klass, 9B! Vi har varit på klassresa till Rosala och skall ännu ut och äta till classic pizza ikväll! Kommer bli så roligt och jätte tråkigt att säga adjö till klassen som man har känt och varit tillsammans med i hela tre år och med vissa hela nio år! Kommer sakna er allihopa, bästa klassen! ♥

Happy girl!

Datum: 2012-05-30 - Tid: 15:39:38

Repris bilder .. Nu kan jag börja blogga "påriktigt" igen eftersom jag fick min dator tillbaka från reparation och den fungerar helt suveränt! Har massor att läsa, göra och ladda upp på datorn igen, så jag tror bestämt att jag kommer att sitta här hela kvällen! Så glad igen, grundskolan är oxå över för min del, hade sista lektionen i hangö högstadium idag, känns hur bra som helst! Imorgon blir det klassutfärd till Rosala och ut och äta på kvällen med klassen! Kommer sakna min klass ...

De senaste dagarna!

Datum: 2012-05-28 - Tid: 19:13:13

De senaste dagarna har jag umgåtts med Linda som kommit hem från Spanien, varit i skolan som är hur slapp och slö som helst, kört scooter och haft allmänt roligt med bra människor! Kom på att jag inte har uppdaterat på några dagar nu, så var tvungen att göra det! Vet egentligen inte vad jag skall skriva, vet bara att det är en vecka kvar i grundskolan för mej, helt OTROLIGT! Tisdag imorgon och efter skolan skall jag och spela lite boboll med några från klassen! På fredag bobolls match mot gymnasiet, heja nior!! sees och hörs, hepp.

Perfekt dag!

Datum: 2012-05-26 - Tid: 21:18:31Har tillbringat hela min lördag i Helsingfors på Olympia Stadion! Otroligt vad mycket människor och vilken bra fiilis man hade hela dagen! Själv var jag med i två sträckor, först i svenska stafett mixed och sedan grässtafett. Båda gick lika bra och alla verkligen kämpa! Gooo Hangö!!! Det var min dag i ett nötskal, roligt hade jag med det bästa sällskapet man kan få! :)

Dagens utflykt!

Datum: 2012-05-24 - Tid: 18:57:09Tjenatjena! Niorna idag hade tema dag i skolan, vi besökte bland annat vattentornet! Vädret var perfekt och solen stekte verkligen! Och kameran hängde med som vanligt. Efter skolan hade vi stafettkarnevals övningar, som gick bättre än förra gången enligt dom flesta! Imorgon en sista övning och på lördag gäller det på olympia stadion i Helsingfors! Kommer vara hur taggad men oxå hur nervös som helst ... kommer med mera sen!

Maskrosor och jag

Datum: 2012-05-23 - Tid: 15:48:35Strålande väder ute även idag! Skönt att sommarlovet börjar om en vecka och två dagar, kan inte bli bättre! Och före det händer det massor med roliga saker! Var nyss ut och klickade av några bilder på maskrosor som jag inte fotograferat i år ännu, inte världens finaste blommor, men var så foto sugen! Nu skall jag njuta av solen. Hejj

Sommar värme!

Datum: 2012-05-22 - Tid: 18:48:40

image description image description

hejj! Solen steker på för fullt! skönt värre. Ännu skönare då jag hade mitt sista prov idag i hela grundskolan, helt otroligt, kan inte förstå att jag har grundskolan klar om en och en halv vecka! Har idag varit på stafettkarnevalsövningar i en och en halv timme i den här hettan.. men skönt efteråt! Är så himla taggad inför lördagen redan!! Nu skall jag njuta av min isglass och gå ut och sitta, tjabba

Tjuv kika!

Datum: 2012-05-21 - Tid: 14:38:35

 

En liten tjuv kik på min avslutnings klänning som jag fick hem idag! Hur nöjd som helst!!!

 

Gullö

Datum: 2012-05-20 - Tid: 09:40:45Igår besökte jag och min familj tillsammans med min moster och hennes familj Gullö, som ligger några kilometer utanför Ekenäs. Vädret var perfekt, varmt och soligt och massor med bilder! På Gullö växer bland annat massor med blommor, tror jag aldrig har sett så många blommor förut. Efteråt for vi på café som oxå fanns på Gullö, jag åt världens godaste kladdkaka och rabarberpaj! Då vi var klara där åkte vi hem till min moster, där vi busade massor ute med mina kusiner, grillade korv, laga och åt tacopaj och hade roligt. Vi åt och drack massor med gott och hade roligt. Då vi suttit där ett par timmar så började kvällen lida mot sitt slut och vi skulle ännu åka hem till hangö, klockan var strax efter åtta då vi startade från Ekenäs! Så såg min eftermiddag/kväll ut, en underbar kväll med massa skratt och bästa sällskapet! :) Söndag idag och denna dag kommer bli minst lika rolig. Jag skall just bege mej mot Salo tillsammans med Jarina för att shoppa lite smått. Kommer med mera senare! >

Ljuvliga lördag!

Datum: 2012-05-19 - Tid: 13:13:01En bild på en parfym som jag fått i present av fina Cassandra, tack! Idag är det lördag och vädret är underbart! Skall idag med min familj till Ekenäs till Gullö tillsammans med min mosters familj, skall och kolla på fiina, jätte fina blommor. Kameran hänger med så bilder kommer in till bloggen senare! Kommer bli hur roligt som helst. Nu skall jag packa kameran och sedan hoppa så småningom i bilen och styra den mot Ekenäs! Ha en fin lördag :)

It´s Friday

Datum: 2012-05-18 - Tid: 15:58:53


Freedag idag och dethär med bloggandet suger djupt ... Har inte ännu heller fått internet till min dator och jag saknar det jätte massor! Har hur mycket som helst att berätta, men gillar inte heller att skriva långa inlägg .. Kan börja med att jag är hur glad och nöjd över mej själv som kommer att gå ut nian utan några problem som helst, är godkänd i finskan och är helt otroligt glad! Har bara två prov kvar och de är nästa vecka, och bara två veckor kvar i grundskolan, jäävlar va glad jag är! Kommer att hända massor med roligt under de två underbara veckor. Kommer förstås att sakna min klass helt otroligt massor .. <3 Men tillika helt otroligt skönt att sluta grundskolan och glömma allt, och börja leva livet! Nu till någonting helt annat! Idag är det fredag och helgen är här .. igen, så himla skönt! Skall slappa och ladda mej inför de sista proven och på söndagen till Salo med syster och shoppa lite inför skol avslutningen. Nu har jag musiken på högsta nivå och äter choklad helt för mej själv, fredags fiilis kallas det med ett enklare ord! kommer med mera bilder och text så snart som möjligt! Njut av helgen :)

Ett efterlängtat paket!

Datum: 2012-05-16 - Tid: 15:52:04Igår fick jag äntligen hem min ipod touch som var en födelsedagspresent från mommo och moffa, tack! :) Är hur nöjd och glad som helst över den!

Vår porträtt!

Datum: 2012-05-14 - Tid: 13:39:42Internet fungerar ännu inte, så får bli reprisbilder såhär snabbt! Måndag idag igen och min vecka har startat dåligt .. Hade modersmåls prov som var skit svårt fick ut mitt finska prov som var underkänt, fick helt tårar i ögonen då läraren berätta att jag var underkänd. Får ta om finska provet på onsdagen och då måste jag bara lyckas annars blir det att gå om nian eller läsa vilkor, vilket jag inte vill göra!! Kom just hem och har ingen lust att göra någonting, skall ännu idag läsa både på finska prov och engelska prov. Och nu äta mat. hej

Mera vitsippor!

Datum: 2012-05-11 - Tid: 20:14:44Fredag idag och det känns som en evighet sen jag skrev något till bloggen. Har haft problem med internet då vi har bytt, det fungerar ännu heller inte i min dator så jag får nöja mej med telefonen eller vår lilla bärbara dator.. Har inte hänt så mycket under de senaste dagarna, haft finska prov som jag har pluggat stenhårt till men lyckades ändå inte få godkänt tror jag så svårt var det .. Har varit lite deppig och sur hela dagen pga av provet som jag oroar mej massor över .. Humöret kom lite uppåt då jag var till Ekenäs och kolla på en bra teater. Nu är jag hemma igen och skall snart äta lite gott och kolla lite Finland-Canada ishockey, heja finland! Ha en fin fortsättning på helgen! :)

Converse & shorts

Datum: 2012-05-09 - Tid: 15:14:35Här är två presenter som jag fått av min syster, tack! <3

Sweet 16

Datum: 2012-05-08 - Tid: 14:13:00
Sextoon år blir jag idag, känns hur bra som helst! Har fått helt otroligt fina presenter, lovar att visa dom i ett annat inlägg här inom kort! Tack tack ännu en gång till alla, ni är bäst!

Vitsippor

Datum: 2012-05-06 - Tid: 16:30:26Dagen har bestått av kalas förberedningar, jag har haft kalas för de närmaste i släkten, fått massor av fina presenter som jag skall visa i ett annat inlägg imorgon! har inte egentligen alls tid att blogga, så det fick bli ett kort inlägg. Kommer med mera imorgon!

Tack flickor - ni är bäst ♥

Datum: 2012-05-05 - Tid: 12:38:50Gårdagen spenderades med fyra underbara flickor ♥ Vi hade filmkväll och åt massor med gott! Fick även jätte fina presenter! Tack helt jätte massor Emmy, Sofia, Adele och Linda, ni gjorde min kväll!

The one girl!

Datum: 2012-05-03 - Tid: 14:42:47Bjuder på två bilder från söndagen! Har inte haft tid till bloggen på några dagar! har firat första maj hos Adele med några kompisar och det var en helt awesome kväll/natt. Tack för det! Där mellan varven har jag varit i skolan, läst läxor, läst prov, kört scooter och annat smått! Idag är det redan torsdag och jag skall hinna med masor ännu idag: läsa på prov, städa rummet (det är ett måste), fara till butiken för att handla ingredienser till morgon dagens kväll och allt det! Hela helgen kommer jag att ha kalas för släktingar och några kompisar som skall komma hit och där emellan är det ett måste att läsa på prov! Nu måste jag sluta skriva och göra något åt mitt rum ..
RSS 2.0