me myself and i

Datum: 2011-10-31 - Tid: 15:52:39





Bilder från lilla jag idag! har varit ute och fotograferat fina höstbilder tillsammans med syster min. Passade på att göra det medan det finns lite löv kvar på marken och träden och vi har haft ett helt otroligt vackert väder idag oxå :)

Gillar ni hösten? :)

Nytt i skåpet ♥

Datum: 2011-10-30 - Tid: 18:26:12


Tröja från H&M och leggings från H&M


Vinterrock från Stadium och mössan oxå från stadium

..Idag har jag varit med familj till Helsingfors för att simma i simhallen Flamingo och sedan shoppa vi lite i Jumbo :) Som ni ser så hittade jag inte så väldigt mycket, men lite nytt ändå :) Nu skall jag äta ostbricka och kolla TV. Bloggar mera imorgon. hej!

Friday ♥

Datum: 2011-10-28 - Tid: 15:39:55



Gammal bild.. men idag är det freeedag ♥! Vilket gillas otroligt mycket utav mej! Idag var det skola som vanligt från klcoakn åtta till lite före tre .. suuck, orkar int.. Snart e de prao två veckor, shööönt ♥ Efter skolan for jag ut till stan med Cassandra, Denise, Alexandra, Linda och Tinja :) Kom för en stund sen hem och nu sitter ja bara här och chillar med min godispåse. Senare kasnke ut med någon kompis ännu? hörs >

Balen -11

Datum: 2011-10-27 - Tid: 15:54:33



Ni som inte har sett bilder från då vi hade bal i vår skola! :) 2011

What are words

Datum: 2011-10-26 - Tid: 14:36:24



Onsdag idag redan! Shöönt ♥ Har snart precis alla prov över, ännu shöönare ♥ har nästa fredag ett matematik prov och sen ääntligen prao två veckor! Ni som kanske inte visste, så skall jag första veckan till centralskolan och andra veckan till s-market :) Idag blir det bara chill för min del, senare kanske någon kompis? Nu skall jag ta och leta efter lite ny musik och sen skall ja laga äppelgott till hela familjen, ha de gött KRAM!

sött ♥

Datum: 2011-10-24 - Tid: 18:32:23





Det finns inte sötare! Söt som socker det är du det ♥ Boby ♥
Nu vill jag bara veta vad ni tycker om bilden? Vilken är finare, den med svart vit eller färg? Själv tycker jag båda är super! Men vill veta era åsikter? :)

Imorgon hem hem :)

Datum: 2011-10-22 - Tid: 19:42:25



Bild tagen från sommaren härifrån Rosala! :)
Hej på dej min solstråle!
Är fortfarande i Rosala, så ni förstår varför uppdateringen har varit låg. Imorgon åker jag hem tillsammans med min småkusin, så då kommer jag säkert att börja blogga normalt igen. Idag har ja varit massor ute, varit en stund med min småkusin, varit till vår holme och sedan till en annan holme oxå. Har haft en otroligt rolig dag, mycket bättre kan det inte vara eller bli! Nu är klockan snart nio och jag har just ätit räksmörgåsar, mums! Nu skall jag fortsätta med chips och kolla på tv. Sedan blir det gonatt för min del så att jag orkar stiga upp imorgon och packa.. Start hem mot hangö klockan 11! Bloggar mera senare och då jag har tid! pusspuss på dej :)

Höstlov

Datum: 2011-10-21 - Tid: 17:58:06





..Som ni säkert redan vet så är jag ju i Rosala! Vet att jag inte har bloggat tidigare idag även fast jag har varit på datan nästan hela dagen, men var för en stund sen ut och fotografera lite fina höstbilder, eftersom jag inte hade några bilder på datan i Rosala! Kan inte redigera dem heller, eftersom jag inte har något sådant program på den här datan. Så jag bjuder på bilder med dålig kvalité. Idag är det redan fredag och jag skall hem först på söndag ;) Fårse om någon kompis kan vara imorgon. i alla fall kom min söta småkusin hit idag, så imorgon blir det säkert att vara med henne <3. Nu skall jag gå i en varm och skön  bastu och efter det blir det batong och något annat gott! bloggar, ses och hörs en annan dag! Pusspuss :)

Höstlov känn dej älskad ♥

Datum: 2011-10-19 - Tid: 15:11:00

Gårdagens outfit! Jesss, äntligen höstlov ♥ imorgon åker jag iväg till Rosala för att hälsa på min mormor och morfar och säkert träffa kompisana där som man inte har sett på evigheter.. Kommer knappast att blogga där, eller vem vet! Får se om jag har tid och ork. Hörs mera senare. Ha det bäst! :)

Helgen i bilder, kusiiin vitamiin

Datum: 2011-10-18 - Tid: 18:44:53


Älskar dig ♥!


Sööötast! ♥





Jou sa man! Här är en liten bildbomb på mej och min söta kusin fanny ♥ Mera än så tänker jag inte skriva, bilderna och rubriken förklara väl typ allt! ha så brää! :)

Tisdag, i skolan >

Datum: 2011-10-18 - Tid: 11:51:34





Hajåå! Tisdag idag redan , sitter i skolan på sh timma , resten av klassen håller på att besvara några frågor medan jag som redan har gjort det sitter och har fritid 70 minuter ungefär! Har alltså lång sh timma, så passar på att blogga lite! har ännu två timmar religion efter dethär, och vi är säkert då oxå i data salen och håller på med projekt och kan inte göra något på det heller, eftersom mitt par  (casa) inte är här .. och vi har sparat allt på hennes onråde, jippi, ännu mera fritid! (Y) Nåja, efter det slipper jag hem, skall faktist läsa massor på modda provet som vi har imorgon, handlar om någo symmetri juttun och såntt. fattar inte det ?! Nåja och sen skall jag spela sims, har blivit helt besatt av det nu för tiden, så sjukt bra ;) och senare kanske med fanny ♥ Bloggar senare!

Måndaag ...

Datum: 2011-10-17 - Tid: 19:57:10



Jaa, måndag idag igen då! men annars kort skolvecka, har bara två dagar skola denhär veckan mera, för på torsdag och fredag är det ju höstlov! ♥ Skall till Rosala hela höstlovet! Vilket kommer att bli roligt, eftersom jag inte har varit där på evigheter, sommaren sist skulle jag tro! Nu skall jag fara i en snabb dusch och sedan kolla tv! imorgon tisdag, veckans värsta dag... kramkram! :)

Next till denna chey >

Datum: 2011-10-16 - Tid: 10:48:10



Nu till denna vackra tjej som är på bild!♥ Kommer att bli mycket skratt och prat! puss ♥
Bloggar mera senare! :)

Lördag, hunnit med mycket!

Datum: 2011-10-15 - Tid: 19:56:30



Hej på dej solstråle! :) Lördag idag redan, vaknade först halv tolv, skööönt att sova! Nästan direkt då jag vaknade for jag med syster till stan, och sedan till fammo med rosor eftersom hon har namnsdag och det har jag oxå! Kom hem runt ett tiden, hjälpte syster att laga mat och duka, efter maten for vi till fammos på eftermiddagskaffe och sedan kom vi hem. Klockan sex var det meningen att jag skulle fara på skriba träff men hade ingen lust att fara dit, så fick bli en hemma kväll. Eller jag och jarina var och hälsa på vår faster och deras söta djur :) Där var vi en timme ungefär. Sedan kom vi hem och här sitter jag! Snart blir det att fara i duschen och sedan kolla fångarna på fortet! sjukt bra program. Bloggar mera imorgon, hejdå! :)

It´s friday, jippy

Datum: 2011-10-14 - Tid: 16:00:14


Saknar sommaren♥!

FREDAG IDAG! Happy, älskar fredagar, har sån otroligt bra känsla i kroppen då jag vet att helgen är framför en! Händer nog säkert inte så mycket idag, men skall kanske vara med Linda. Imorgon (lördag) skall man orka höra på Ebba .. En sista skriba träff imoron, med säkert mycket skratt, fina bilder, och underbara människor♥ Det är iskallt där ute .. kommer bli en snöig och kall vinter i år med har jag påkänn .. nåja, solen skiner i alla fall. Nu skall jag lyssna på musik och kolla igenom lite bilder. pusshej!

I skolan ..

Datum: 2011-10-14 - Tid: 10:47:34




Bilder från We♥it

Hellou! Sitter i skolan i datasalen på fysik timma! Skall börja med något projekt om solkraftverk. har Bella och casa i min grupp, så inte alls något tokigt! Jag vet att jag är jätte aktiv, men hade bara sån lust att blogga! Skall nu sitta fyra timmar i datasalen, eftersom nu en timma med fysiken och sedan tre timmar med handelsämnen. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag skall göra, någon kompis kanske? Nu måste jag nog vara lite aktivare på timman. Bloggar mer senare! kramhej!

Next

Datum: 2011-10-13 - Tid: 17:21:15

Google bild!
.. Nu blir det att kolla friends tills klockan blir åtta. har inget annat att göra, borde egentligen läsa på handelsämnen förhör som vi har imorgon, men har påkänn att det kommer att bli lätt och jag kan det någo lunda. Var just med mamma till sportia oxå, fick ett par inne skor och ett par joggingbyxor. Provade en helt jätte underbar vinterrock och hoppas jag får den! ^^ Nåja nu friends sen ut med Linda. hejhej bloggar senare!

Höst

Datum: 2011-10-12 - Tid: 15:49:25



Höst porträtt bilder! Var just ute med syster och tog några bilder, så idag bjuder jag bilder på mig själv! Höst är annars en jätte fin årstid, bara det inte skulle vara så jätte kallt. Saknar verkligen sommaren, men skall nog bli roligt att se då första snön kommer och när bladen ändrar färg, orange röda blad är helt mega fina! Vanlig skoldag idag annars, hade två timmar orientering, var med Adele och Linda, vi klara det på 48 minuter och fick vitsord 9½! Mycket bra! Inga läxor tills imorgon heller, sköönt! Skall senare ut och gå med Linda och hennes hund Teddi! ♥ Så nu tänker jag bara ta det lungt tills dess. Hejdåå på dej! :)

En vanlig dag

Datum: 2011-10-11 - Tid: 17:49:18


Höst!

Vanlig skoldag idag, från 8.45-14.20, efter det säbäträning, hoppas laget håller ihop bara, och att mera människor sku komma dit, varför skriver man sitt nman dit om man sen ändå int tänkt komma, var sju stycken borta .. Nåja nå vi får hoppas på det bästa att det blir ett lag! Kom hem lite efter 4, åt mat såg några avsnitt av friends och sedan kom jag hit, inga läxor tills imorgon, skööönt! Och nästa prov är först nästa veckas tisdag, om en vecka exakt! Nu skall jag ta och lyssna på musik, och sedan kasnke sätta på filmen street dance. Ha så bra, moin :)

Jag i svartvitt

Datum: 2011-10-09 - Tid: 16:54:23


Sommar♥!

schabbatjena! Min aktivitet på bloggen är just nu NOLL! Har försökt att inte vara så mycket på datorn nu eftersom jag skall satsa mycket mera på skolan. Var senast på torsdagen på datan och nu är det redan söndag! Om ni läste förra inlägget så blev det ju en lite längre helg för mej och säkert oxå för någon annan. Det var ju nämligen dagsverket och jag vara i ekenäs hela dagen med syster hos mina kusiner, där vi hade roligt med dom! Idag söndag, betyder att en ny skolvecka är framför en igen, vilket inte gillas utav mej! Har varit jätte slö, trött, lat och inte haft lust att göra någonting igår och idag, har bara luggit i sängen och kollat på serien vänner, har blivit helt besatt utav det. Imorgon och på tisdagen har jag prov i fysik och geografi, sämsta ämnena i skolan .. Fysiken är imorgon och kan verkligen avslöja att jag inte har läst mycket på det. Och geografin däremot så har jag inte äns öppnat häftet! Panik! Så nu får denhär texten räcka till dethär inlägget, för nu skall jag verkligen plugga plugga plugga! Håll tummana för mej, puss!

Känns som helg

Datum: 2011-10-06 - Tid: 19:02:42

Idag blir det ett inlägg utan bild! Det är torsdag idag, men känns som fredag, säkert eftersom jag är ledig i morgon, vi har dagsverket imorgon då alltså men jag har gjort mitt dagsverk redan, städade hemma idag direkt efter skolan så nu behöver jag bara ta det lugnt imoron. Så imorgon skall jag med syster till ekenäs för att hälsa på min moster och mina kusiner. Så jag kommer att spendera nästan hela dagen i ekenäs imrogon, så bloggningen får vänta! Nu snabbt kolla lite bloggar och sedan duschen. Hejdå! :)

förlåt!

Datum: 2011-10-05 - Tid: 14:30:25



Repris bild!

Nåja, har i alla fall inte bloggat på helt jätte länge. har inte varit på datorn på tre dagar :O har haft prov och läxor och har bara luggit i sängen och sett på friends, världens bästa tv serie ;) Nåja igår hade i rella prov och imoron har vi matematik prov, så skall just stänga datorn och lägga mig i sängen för att läsa på prov och sen kolla på friends förstås ♥ Bloggar en annan gång igen :) (blir nog först på hegen) pusspusshej :)

söndag

Datum: 2011-10-02 - Tid: 10:37:11



Söndag idag redan då .. Igår (lördag) gick hela dagen ut på att stå på kapellhamnsvägen och dela saft till alla maraton löparen. Fick ett antal bilder och vi hade helt underbart väder :) Kom hem runt klockan 6 igår kväll, halv 7 for jag till Lindas och sen vidare till stan, var inte länge ute igår, blev så skit kallt så cyklade hem for i en varm dusch, och sen blev det tv och godis resten av kvällen! Idag, söndag .. Vaknade nyss. Klockan är halv tolv finsk tid och är fortfarande jätte trött. Idag blir det att läsa på religions prov och senare på 18 års kalas :) Värkar vara fint väder idag med, så ut i det varma och fina och kameran runt halsen. pusspusshej :)
RSS 2.0