Knölsvan

Datum: 2011-06-30 - Tid: 10:17:30

Canon EOS 1000D & Canon Ef 75-300 mm

Dessa bilder fotograferade jag på midsommarhelgen. Jag har inte haft tid att redigera dem men hoppas de ser bra ut ändå. Idag skall jag och jobba lite, men före det skall jag ut och fotografera lite i det vackra vädret med min syster. Ha en skön dag. KRAMAR!

Dagens jag

Datum: 2011-06-29 - Tid: 12:31:03

Shorts HM | Topp HM | Skjorta SEPPÄLÄ | Skor KKENKÄ | Nominationsarmband

Hej min solstråle. Idag är vädret perfekt. Man fick verkligen plocka fram sina sommarkläder. Det är nog åtminstone 30 grader i solen, vilket är bra. Jag gillar sommaren mest av alla årstider. Idag har jag varit till stan med syster, beställde en frissa tid så på fredagen blir håret lite kortare. Sedan har jag bara fotograferat idag. Snart skall jag äta mat och sedan ut och köra med Anna. Ha en fin dag! :)

VAD TYCKER NI OM MIN NYA HEADER? :)

Glad midsommar

Datum: 2011-06-24 - Tid: 18:35:55GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA! I år är jag i Rosala och firar midsommar. Vilket underbart midsommar väder vi har. Bättre kan det inte bli. Strax skall jag bada midsommar bastu och sedan äta god mat. Ha en fin midsommar allesammans. Midsommarkramar från mej! :)

Rosala >

Datum: 2011-06-23 - Tid: 10:46:44

Hej. Det får bli ett bildlöst och tråkigt inlägg idag, har inte hunnit ladda upp bilder från kameran till datorn, så har inga nya bilder just nu. Snart åker jag iväg till Rosala för att fira midsommaren där och vara där annars bara och träffa sina kompisar. Om det är sånthärant väder hela helgen, alltså bara regn och regn så kommer jag säkert att blogga där några inlägg. Om int så ses vi nästa vecka igen. Ha det bra. KRAM! :)

Melinda här ♥

Datum: 2011-06-20 - Tid: 14:10:13Hejsan. Nu sitter jag här hos mitt med Melinda. Vi har gjort allt möjligt roligt. Igår hade jag konfirmation och hade fullt med gäster hemma hos mitt. Fick massor med presenter, kan visa lite senare vad jag fått. Nu snart skall Melinda fara på dans övningar och jag skall till Fanny. Bloggar senare, ha det bra. Kramar! :)

Hemma från Nagu

Datum: 2011-06-14 - Tid: 16:16:48HEMMA FRÅN NAGU! Nu är jag tillbax i min bloggvärd igen, kom hem för ungefär en timme sen. Har haft det bästa lägret nånsin, bjuder oxå på en bild på hela min skriba grupp. Har inget annat att säga tack till det underbaraste lägret med dom bästa. Och på söndagen blir man konfirmerad. Ha det bra :)

Bloggpaus , bortrest >

Datum: 2011-06-06 - Tid: 10:59:26Hej. Kommer inte blogga på en vecka nu, Imorgon tidigt på morgonen åker jag iväg till Nagu på skriba läger, kommer hem nästa tisdag igen, alltså 14 juni är jag hemma igen. Bloggar igen efter det nångång. Och när jag kommer hem vill jag ha massor av kommentarer att svara på, så börja fråga och ställa kommentarer idag redan! Ses om en vecka. Ha det bra utan mej, för det kommer jag att ha :)  PUSS OCH KRAM!

Balen 2011

Datum: 2011-06-04 - Tid: 10:26:06..Ja nu får ni se några bilder på mej från gårdagens bal. Det var en väldigt lyckad bal. Alla dansade bra och alla var fint klädda. Imorse var man ännu efter sina betyg från skolan och nu är det äntligen sommarlov! Senare skall jag vara med fanny hela kvällen och natten, vi skall ha det bäst! ♥ Bloggar mera nån annan dag. Hejsvejs KRAM!

Sista skoldagen ♥

Datum: 2011-06-03 - Tid: 11:41:13Hello. Man börjar bli lite nervös här hemma, eftersom vår skolavslutning är bal iår. så ikväll skall man dansa då. Vet inte alls om jag kan dansa med min klackskor, så är verkligen nervös. men nog går det väl helt bra, hoppas ja.. Nåja, det var då sista skoldagen på hela åttan, verkligen underbart med sommarlov. Nästa vecka åker jag iväg till nagu för att vara på skriba läger en vecka där. Hoppas det oxå blir roligt. Kommer då inte blogga på en vecka! Men nu måste jag börja laga mitt hår och se hur det skall bli och se ut. Kommer bilder senare på hur jag sett ut på balen. Hejdå :)
RSS 2.0