Måndag=läxor

Datum: 2011-08-29 - Tid: 14:24:27


Dagens jag! ;)

Hejpådej. Regnit värre idag. Och massor med läxor. Har i alla ämnen läxor tills imorgon. Jag börjar 8.45 och slutar 15.05 ;) Underbar dag! Sku säg de jo .. nåja, har gjort alla läxor redan så nu är jag ledig hela resten av dagen/kvällen . Skall om en stund dra ut med nån/några kompisar :) Ses och hörs en annan dag! kramar!

Fornäldarna

Datum: 2011-08-27 - Tid: 14:11:29


Bild på kokko brasan då den ännu var liten

Tjolahoppsanhej. Skall om några minuter ut med Linda och sen några till. Ikväll är det fornäldarna och de ska jag fara och se på. Mycke annat vet jag inte vad som händer ikväll. Men roligt komer vi ju att ha de. Vad skall ni göra ikväll? :)

Dom senaste dagarna ...

Datum: 2011-08-26 - Tid: 14:58:10...Har jag tillbringat min största del nere på kapellhamns plan med bra människor :) Har haft jätte jätte roligt! Idag är det fredag och jag har inte varit i skolan, pga av att jag hade jätte sjukt i magen på natten och har inte sovit så bra, men nu är allt som normalt igen och jag tänker nog fara ut med några kompisar senare, det kommer äga ;) nå aija bloggar när jag vill igen. See you :)

Bloggpaaaus

Datum: 2011-08-18 - Tid: 18:35:22

..orkar inte blogga nu. har ingen lust alls. Nu har skolan börjat, skall verkligen satsa på den nu. Sista året nu, så nu gäller det. Har oxå varit mycket med kompisar, spelat fotboll, fotograferat, kört scooter, lääääxor och allt sånt ni vet! ;) Bloggar då jag hinner, orkar, har lust och tid :) pusiii

Får och lamm är söta

Datum: 2011-08-14 - Tid: 10:37:00..Den här bilden har jag fotograferat från min mommo och moffas holme i Rosala. De har tre stycken får där. En mamma och två lamm. Och dom är jätte söta och snälla. De tycker om när någon matar dem med knäckebröd och det är roligt ;) Det här inlägget var ett ganska onödigt inlägg, men har inget att blogga om, och jag tyckte att denhär bilden var så gullig, så måsta bara blogga! Bättre än ingenting! I övermorgon börjar skolan med. aaaåhååhåhsfkjsk ... villlll inte! nå aja, nu skall man njuta av två dagars sommarlov ännu. hejppattiralla!

En av dom sista sommmarlovs dagarna!

Datum: 2011-08-13 - Tid: 10:19:28Godmorgon! Klockan är 11.16 och jag vaknade nyss. Kommer nog aldrig att orka stiga upp klockan 7 då skolan börjar, ja på tal om skolan, vi har bara tre dagar ledigt mera. Vart for dedär efterlängtade sommarlovet helt? Nå nu skall man njuta ännu då vi har sommarlov några dagar. Har inget att göra idag och imorgon, så man får väl sitta inne och ruttna framför datorn och teven som jag oxå gjorde igår! men nu måst jag i alla fall ordna lite i mitt rum och sedan klicka på friends i teven. ha en fin dag! ;)

Bilder från mitt nya rum!

Datum: 2011-08-12 - Tid: 13:36:04Då var mitt rum fixat och klart! Jag har ett mycket litet rum, men jag får ändå tillräckligt med gott om plats i det lilla mysiga rummet som jag har. Blev själv jätte nöjd med det. Skall ännu fixa lite saker dit, t.ex. jag har inga gardiner och vi skall ännu fixa lite kring fönstret och sedan skall jag sätta upp lite tavlor på väggen, bara jag skulle ha lust att framkalla lite foton, men det kommer nog!

Vad tycker ni om mitt nya rum? :)

Flower

Datum: 2011-08-08 - Tid: 12:07:08Bilder i både svart vitt och färg tycker jag att är fint ;) Tjenare! har inte gjort så mycket idag, ordnat i rummet och så, nu är det äntligen klart, lite små detaljer här och där ännu. Bilder kommer! Det är blåsigt och inte så värst varmt väder där ute. Hösten är på väg tror jag. Skolan börjar om en vecka och en dag, vart har sommarlovet fari?? nåja, jag skall i alla fall till Rosala ännu fören det här sommarlovet tar slut! Nu skall jag kolla lite friends och sedan hitta på nåt! Kommer inte blogga så mycket nu heller, har annat att göra ;) men ha det bra tills vi ses, puuuss

Kul med barbapapa

Datum: 2011-08-05 - Tid: 12:14:11


Familjebild ;)

Hejsan. Nu får ni se en liten tjuvtitt på mitt nya rum som blev färdig målad igår. En vägg är barbapapa rosa :) hahah :D När jag har fått alla möbler och min nya säng till mitt rum, som jag troligen får imorgon så får ni se mera bilder från rummet :) Kramkram!

Outfit

Datum: 2011-08-04 - Tid: 14:18:55


Klänningen är från Missäy i Göteborg
...Hej, jag vet att jag inte har bloggat, vet egenligen inte varför, eftersom jag har varit på datorn varenda dag här nu, men har tydligen inte haft någon lust. Slänger in bara ett inlägg så här snabbt nu. Skall just fortsätta kolla på friends som jag har sett på hela dagen typ, så himla bra ;) Se you later >
RSS 2.0