Sooommmar <3

Datum: 2011-07-29 - Tid: 19:14:03


Jag


Jarina

Tjohej. Har inte bloggat, vet egentligen inte varför. Skulle egentligen mobilblogga idag tidigare på dagen men sen så blev det int till någonting. Men dehär bilderna tog jag i alla fall igår med min mobil då jag och Jarina kom ut till Rosala med båt, vilket underbart väder, solen sken och det blåste inget, vi hade det så varmt och skönt på taket på båten :) Idag har det oxå varit dint väder, men lite regn och åska har vi haft det. Snart blir det att äta ostbricka och sedan simma i 25 grader varmt vatten, åååh jag älskar denhär årstiden :) pusspuss hej!

Dagen i bilder och text

Datum: 2011-07-27 - Tid: 14:21:06





Hej alla söta! Idag tänkte jag bjuda på två bilder, som jag tagit idag ute i det fina vädret. Bilderna är nog inte så vackra, har inte heller redigerat dem för jag är på Jarinas dator. Men hoppas de duger! Jag kommer inte heller att blogga under helgen för imorgon åker jag med syster till Rosala och är där till söndagen troligen :) Så ni får näja er med det här inlägget ända till söndag. Nu skall jag ut i det varma och sedan fortsätta fixa på mitt rum. Ni skall alla ha det så skönt. Kramar :)

Tjohoo

Datum: 2011-07-26 - Tid: 17:04:43


Bild från då jag fylld 15 ;)

Hejsvejs. Nu sitter jag på Jarinas dator, så det är hon som tagit bilden ovan. Jag är på hennes dator för att jag inte har min dator kopplad för jag håller på att renovera mitt rum, så det kommer inte några inlägg nu på ett tag. Nåja i alla fall! Tiden går helt jätte fort, om tre veckor börjar skolan igen :O Kan inte fatta det ? Nåja nu skall vi inte prata om skolan eftersom det är sommarlov ännu. Och nu skall jag ut och köra så jag skriver inte mera. Ha det skoj :)

Rosala

Datum: 2011-07-20 - Tid: 11:34:50




...En gammal bild blir det idag, om ni har läst mitt förra inlägg så har jag egentligen bloggpaus hea denhär veckan. Men hinner snabbt skriva några rader idag faktist. Har inte gjort så mycket idag ännu. Vaknade först runt klockan 11 snart kommer mina kusiner hit och då hinner man inte med datan. Kommer troligen hem på lördagen och vet inte om jag hinner blogga så mycket då heller, för då skall jag fixa mitt rum. Men nu skall jag sluta skriva och gå ut i det varma. Ha det skoj. See you later :)

Bloggpaaaus

Datum: 2011-07-15 - Tid: 19:21:09


Bilder på mej från konfirmationen-11

Hellouu. Nu blir det en bloggpaus på bloggen tycker jag, eftersom jag ändå inte hinner blogga när jag skall till Rosala, har massa annat att göra istället. Visst nån dålig och trist dag kan man ju allti kasta in ett inlägg. Men jag lagar nog för säkerhetsskull en bloggpaus, så ni får klara er utan mej en tid. Men inget hindrar er att kommentera så länge jag är borta. Men ha det bra iallafall. See you ♥

Ny telefon + regn

Datum: 2011-07-15 - Tid: 10:14:34



Bild lånad från google

Godmorgon på er alla i det underbara vädret som vi har här i Hangö! Det kommer små regnskurar nu och då, så man har ingen lust alls att gå ut. Jag som tänkte fara ut och köra scooter nu fören jag far till Rosala, jag far dit imoron och är utan scootern en vecka. Var tänkt först att jag skulle ta med min scooter till Rosala, men ingen hinner köra mej dit med den så det får bli utan scooter denhär gången. Ja som ni ser så har jag fått ny telefon oxå, igår från Helsingfors köpte jag den. och jag älskar den :) Men nu skall jag dra och klä på mej lite, sedan börja packa och sånt smått. Ha de gott!

På väg till huvudstaden >

Datum: 2011-07-14 - Tid: 10:39:22

Hellou. Nu får det bli ett kort och snabbt inlägg utan bild. Bild kommer senare. Skall snart till huvudstaden helsingfors. Skall gå lite i butiker, men tänker nog inte shoppa nåt trorja. Skall iallafall till IKEA och kolla på lite nya möbler jag sen skall ha till mitt nya rum. Bilder kommer. Hejdåå :)

Onsdag

Datum: 2011-07-13 - Tid: 18:47:10



Gokväll på er :) Har tillbringat min dag på stranden och på stan tillsammans med theresa vi har haft det riktigt kul. Flera såna dagar måste göras om! Mycket annat har jag inte hunnit göra idag. Som jag säkert inte har berättat heller så håller jag på att renovera mitt rum. Håller som bäst på att riva alla fula och gamla tapeter och sedan skall jag ha målade väggar och sen kommer det några nya möbler. Imorgon blir det Helsingfors och IKEA, ser om man hittar nåt. Bloggar imorgon igen. Ha det bra kramar hejdå :)

Hemma efter en vecka i Sverige :)

Datum: 2011-07-11 - Tid: 12:25:44

Lila skor ( converse ) från Ohio i Stockholm
Peace college från Cubus i Göteborg och en lång cofta från Gina Tricot I Stockholm Haninge
Topp från Gina Tricot i Göteborg

Blommig tub klänning från Missäy i Göteborg

Hej alla min söta läsaren. Nu är jag tillbaka med bloggningen igen efter en vecka i Sweden! Det har varit jätte rolig och skön vecka. Haft fint och underbart väder och annars bara allmänt lugnt och skönt. Som sakt så kom jag hem igår kväll ganska sent så jag gick och la mej nästan direkt och vaknade idag först halv 12. Oj så skönt att sova i egen säng. Idag skall jag bara ta det lugnt och göra lite i ordning i rummet. Sen förståss ut och köra lite med scootern. Mycket andra planer har jag inte idag. Ses hejhej :)

Sweden

Datum: 2011-07-03 - Tid: 19:42:11



Kommer att hålla en bloggpaus på bloggen en vecka ungefär. Bloggar kanske om jag hinner och har tid. Om ni kan läsa så ser ni ju på min rubrik att jag skall åka till Sverige en vecka, jippii har väntat på det helt jätte länge. Kommer att ta med kameran så de kommer att komma massor med bilder då jag kommer hem. Ha en skön och fin vecka utan mej. BAMSEKRAMAR! :)

Jag i svartvitt

Datum: 2011-07-02 - Tid: 21:33:08



Hejsan. Har inte haft tid att blogga eftersom det är världens finaste väder där ute. Har annars oxå haft massor att göra. jag har städat och plockat i mitt rum i två dagar eftersom jag skall renovera om det här om en vecka typ. Sen har jag tagit ganska mycket foton och varit ute med Melinda dom två senaste dagarna. Nu i helgen är det oxå regatta i Hangö, så det är massor med folk så idag och igår var jag och melinda och köra i stan och shit vad mycket folk det är. Nåja nå, idag har jag då bara varit med Melinda tills klockan blev ungefär 4. Sedan kom jag hem, var en stund på datan och sen kom mina kusiner helt plötsligt. Helt kul var det. Just kom jag in och skall snart i duschen. Imorgon blir det bara att packa väskan och sedan på måndag morgon tidigt iväg till Helsingfors för att ta båten över till stockholm och sedan vidare till Göteborg. Är borta en vecka. Men vi hörs imoron ännu. Godnatt på mina alla söta läsaren :)
RSS 2.0