Svarar på frågor!

Datum: 2012-02-29 - Tid: 16:06:05

1. Hur länge har du bloggat och varför började du blogga?
Jag har bloggat kanske ungefär två år och jag började blogga eftersom det var många som ville att jag skulle börja! 

2.Vart köper du dina kläder?
Oftast så köper jag mina kläder från H&M!

3.Vad tycker du om att göra på fritiden?
Jag tycker om att göra massor men fotografera, vara tillsammans med familj göra nåt kul med någon kompis eller annars bara ta de tlugnt framför någon bra film eller datorn och lyssna på musik förstås!

4.Vad skall du göra efter 9an?
ojoj, den frågan har kommit förut och jag har absolut iingen aning vad jag vill .. Gymnasiet vet jag redan att det inte blir! Men antagligen närvårdarlinjen i Ekenäs!

5.Det viktigaste hos en kille/tjej för att du skall bli kär?
Förstås skall han vara snäll, rar och omtänksam. Sen är det inte så stor skillnad hur han klär sig osv! Det viktigaste är insidan :)

6.Säg en sak du äger som varit dyr, visa gärna bild
De dyraste sakerna jag äger är nog min scooter och min kamera! :)7.Vem är din bästa vän?
Jag har ingen bästavän men många många bra kompisar!

8.Favorit ämne i skolan?
hmm .. jaa, inget med skolan är ju roligt men måste ja välja nåt så lär det nog ska bli huslig ekonomi som är mitt favorit ämne!

9.Dina favorit bloggar?
ojj .. jag läser ju tjugotals bloggar per dag och alla är bra på sina sätt! Men jag kan väl ge några exempel på vilka ja läser: Linafoto, antonsfoto, tinkerbella, michaelaf, megapixlar och sen alla mina kompisars bloggar!

10.Skönaste klädesplagget?
Det beror på om det är vinter eller sommar! men oftast klär jag mej enkelt och bekvämt!11.Favoritfärg?
Ljusröd såklart! :)

12.Favorit TVserie?
Om jag måste välja så Desperate Housewives och Vänner!

13.Var har du varit på prao då du haft prao?
Första prao veckan vi hade på 8an så var jag till ett daghem, ängshyddan! På 9an hade vi två veckor, första veckan var jag i Centralskolan och andra veckan i S-market!

14.Vad har du tyckt om dina praoplatser?
Dom har varit super super bra och roliga! Skulle gärna göra om det :)

15.Vad vill du bli då du blir stor?
Någonting med barn att göra, endera jobba på daghem eller ha dagbarn hemma! Sen har jag oxå funderat på att bli polis, de skulle vara roligt!! :)


Mera än så tänkte jag inte svara på!! har jag tid över någon dag kan jag svara på de andra och om ni undrar över något så skicka en kommentar på bloggen så lovar jag att svara! Annars säger jag bara tackack för frågorna! Alltid lika roligt att svara! :)

Fråga allt ni kommer på ?!

Datum: 2012-02-28 - Tid: 15:11:03Vad tycker ni om att jag skulle ha en liten frågestund på bloggen igen? ni får fråga vad ni vill och hur många frågor som helst! Kommer att svara på frågorna i slutet av veckan, om inte före! FRÅGA FRÅGA :)

porträtt fotografering!

Datum: 2012-02-26 - Tid: 17:40:40Var tidigare idag ute och fotografera några bilder på mej själv! Solen värmde och den blände jätte mycket.. så därför ser ögona ut som dom gör. Har annars tagit det lugnt och sovit ut länge idag! Nu tänker jag avsluta kvällen med nybakade bröd och ladda inför skolan imorgon! Hoppas ni haft ett bra slut på sportlovet :)

Home sweet home!

Datum: 2012-02-25 - Tid: 17:38:39


Hemma igen nu då! Haft ett roligt och underbart sportlov med mycket skratt och lek ute i snön! Ikväll blir det ännu ostbricka och melodifestivalen som gäller. Ha en mysig kväll♥

Next stop: Rosala >

Datum: 2012-02-22 - Tid: 09:35:42Näst på schemat står det Rosala! Har jag tillgång till datorn och internet så kan jag ju allt blogga, men jag lovar inget! Jag kommer att njuta av sportlovet och ta vara på den tiden som jag är där. Njut och ha ett fint sportlov!!

Bjuder på mig själv!

Datum: 2012-02-21 - Tid: 13:38:20Tjingeling! Hinner slänga in ett par rader med text innan jag skall fortsätta packa väskan som jag skall ha till Rosala imorgon. Har inte gjort mycket annat idag, skall ta mej ut en sväng ännu men först måst jag få lite fixat här inne! Ha en fin dag♥

Kameran i handen!

Datum: 2012-02-20 - Tid: 12:02:33
Hej på dej solstråle! Kameran hängde med även idag då jag gick ut, underbart väder är det, sol och relativt varmt! Idag har jag inga direkta planer, skall antagligen tvätta lite kläder och börja packa så småningom för på onsdagen bär det av till Rosala :) Så ser min dag ut i korthet. Ha en skön dag!

Ute i snön

Datum: 2012-02-19 - Tid: 15:32:23


Tog mej en liten promenad ute i snöstormen tidigare idag och kameran hängde med. Mest gick jag inne i skogen och tog några bilder. Ja ni ser väl hur vitt och fint vi har det i vår lilla stad! Nu tänker jag fortsätta min söndag med att vara ute och senare bara slappa framför någon bra film!

Vitt är fint!

Datum: 2012-02-18 - Tid: 12:20:02Min lördag började med att fixa sig och sedan ta kameran i handen och gick ut för att fotografera lite! Det var ett tag sen jag visade en outfit bild, så här kommer den! Min lördag kommer att spenderas hemma och ta det lugnt med familj och något gott. Ha en nice lördag sötisar♥

It´s friday, spoortlov >

Datum: 2012-02-17 - Tid: 14:59:35Skönt då sportlovet började idag men mindre skönt då man har en jätte irriterande flunssa .. Jag kommer att spendera min största del av sportlovet i Rosala och resten i Hangö med kompisarna! Mycket andra planer har jag inte. Kommer antagligen att dyka upp en hel del bilder under vissa dagar, så håll utkik! Ha en fin fredag♥

Blev en hemma dag!

Datum: 2012-02-16 - Tid: 12:07:43Ja det blev en hemma dag för mig idag, har ingen feber men snuvit värre .. Jag sysselsatt mej själv med att fotografera min dagens outfit som är onepiece och converse sockor och så bakade jag en kladdig kladdkaka med grädde :) Imorgon bär det nog av till skolan!

Sjuk eller inte sjuk?

Datum: 2012-02-15 - Tid: 15:20:55jaa det är frågan om jag är sjuk eller inte sjuk! Sitter i alla fall just nu vid skrivbordet med ögonen hängande och de faller snart fast .. Har en hemsk flunsa som inte alls vill ge efter sig, nyser snyter hostar heeela tiden!! Hade tidigare på dagen undertemp men nu har den nog stigit upp till stegring ... :( varför, varför just jag som måst bli sjuk såhär passlit till sportlovet ännu till, hoppas det är bättre imorgon för till skolan vill jag fara! Må bättre än mej! :)

Happy valentine´s day♥

Datum: 2012-02-14 - Tid: 15:06:47Börjar med att säga att jag haft en underbar dag! Har varit i skolan som vanligt och haft roligt med bra människor♥ Nu skall jag äta godis och kolla några avsnitt av Andra Avenyn. Hoppas ni haft en bra dag. GLAD VÄNDAG SÖTISAR♥

Fågel fågel på himmel där

Datum: 2012-02-13 - Tid: 13:56:16Måndag idag igen! Mindre skönt .. Men snart är det sportlov som gäller! Idag har det varit en jobbig dag för mig fast vi bara haft 4 timmar.. en timme hade vi prov som var lååångt och svårt .. Resten av veckan behöver man bara chilla eftersom man inte har några andra prov denhär veckan, skönt! Så nu tänker jag fira min måndag med en film och någonting att äta, så hoppas ni haft en bra start på veckan♥

Dagens planer

Datum: 2012-02-12 - Tid: 11:30:52mojjj!! Söndag idag, betydde att man hade en skön sovmorgon. Har redan hunnit läsa ganska mycket på finska provet som vi har imorgon och tagit det lugnt! Snart skall jag med papsen till täktom och föra lite sågspån till en bonde och fråga sommarjobb på samma gång ;) Sen kanske med syster till Ekenäs och träffa kusiner och fara på bio med dom♥ Ha en fin dag. KRAM!

TACK faster!♥

Datum: 2012-02-11 - Tid: 18:10:15Tuusen tack faster för dom superfina Converse sockorna! Kommer att vara till mycket användning, de sitter redan på fötterna! TACK♥

Slö dag

Datum: 2012-02-11 - Tid: 15:24:38Har varit en mycket slö dag idag, suttit här, läst lite på finska provet och senare tänker jag kocka ihop en tacopaj och kanske ut med någon kompis! :) Så ser min lördag ut ..

Fredag♥

Datum: 2012-02-10 - Tid: 17:58:02Fredag idag jajjamensan, bara värre skönt♥ Min fredag har varit underbar, började skolan klockan 9 och var hur pigg som helst fortsatte dagen med mycket skratt med kompisarna och slutade kring halv tre. Klockan fem släpte jag iväg mej på innebandy träning och kom hem för en halv timme sedan :) Och nu tänker jag fortsätta att mysa med min godispåse och kolla nåt på teve om ingen är så ivrig på att komma ut och göra nåt kul? Ha en fin fredag♥

Dagens klädsel

Datum: 2012-02-09 - Tid: 19:00:17Tjaoo! Torsdag idag, snart helg igen :) Har idag spenderat dagen/kvällen hos Fanny med familj, varit och firat henne och haft allmänt roligt! Nu tänker jag ta en varm dusch och sedan fara och sova i tid ikväll! nati

Grattis sötnos!

Datum: 2012-02-09 - Tid: 15:40:04


Grattis på födelsedagen kusiin ♥

Myself!

Datum: 2012-02-07 - Tid: 14:21:54Skola som vanligt och nu är man hemma och tänker chilla resten av dagen, tar kanske en titt genom sh provet som vi har på torsdagen, annars göra ingenting! Fotografera nya bilder om det finns ork och lust, som det antagligen finns :) Ha en fin dag gott folk!

Dagen igår!

Datum: 2012-02-06 - Tid: 17:45:39
Dagen igår spenderades med Linda och hennes söta hund Teddi♥ Var ute största delen, hade kameran me så blev ett antal bilder och så blev det en mycket lång promenad! mer än så tänkte jag inte skriva, bilderna får berätta resten :)

Måndag ... just nu >

Datum: 2012-02-06 - Tid: 15:33:17Juust nu sitter jag med modersmåls boken och häfte framför mig och försöker koncentrera mej på att läsa på prov tillika som jag smaskar i mej lite godis, behöver verkligen energi just nu. Har två prov denhär veckan + ett förhör. Skoldagen började klockan tio och slutade strax efter två, var med några kompisar via ett par butiker och sedan cykla ja hem. Nu tänker jag sätta på en film och läsa mera på prov ikväll! Ha en nice måndag :)

Vad tycker ni?

Datum: 2012-02-05 - Tid: 18:38:54Om min nya header? Bättre eller sämre?

Hej mitt vinterland

Datum: 2012-02-05 - Tid: 09:57:57


Godmorgon! Söndag och ännu mera snö idag. Igår spendera jag hela min dag tillsammans med Fanny. Idag däremot så blir det att göra läxor och läsa på prov och kring ett två tiden vara med Linda :)) Detta inlägg kommer antagligen att vara det ända idag om jag inte hinner kasta in ett inlägg lite senare :) Ha en fin dag♥

Josefiiiin idag

Datum: 2012-02-04 - Tid: 12:49:26Hejsansvejsan. Lördag idag, sköönt att sova ut! Har varit med mamma till stan och då varit ut och fotografera lite oxå. Nuu nu skall jag just precis äta och sen vara med Fanski Banski :)) Ha en nice lördag för det kommer jag att ha♥pussss.

Ute i den vita snön där du är

Datum: 2012-02-03 - Tid: 14:21:34


Fredag♥ Skönt med helg igen. Mina planer för dagen är att ta det lugnt, fara till stan med någon kompis och ha det skoj. Egentligen står det sähly på schemat men har försträckt ryggen så kan inte träna idag inte .. :( Nå i alla fall kamera kommer att vara med så bilder kommer om jag har lust att fotografera! Ha en fin fredag alla!

Dagens outfit + ny väska

Datum: 2012-02-02 - Tid: 14:43:44


jajjamensan här bjuder jag på dagens outfit och min söta väska som kom hem till mej på måndagen! Kallt ute idag så jag valde en skön outfit och väskan passade även bra dit! Nu skall jag ta itu med lite läxor och sedan fixa fram lite mat, troligen tacopaj som står på schemat♥kram

Dagen idag

Datum: 2012-02-01 - Tid: 19:22:17Tjingeling! Haft en skön sovmorgon idag, ända till klockan kvart över nio. Skolan varade ända till klockan 20 före tre och var hemma kring klockan tre ungefär. Fick veta att syster klarade körkortet så det blev en runda med henne och mammas bil runt vår lilla stad. Sedan hämtade vi också mamma från tågstationen på samma gång! Nu är det kväll redan och jag slutade precis just att laga mina läxor, så nu skall jag hoppa i en varm dusch eftersom det är kallt kallt iiskallt där ute, -15 ... Adjöss!
RSS 2.0