Gotta be you

Datum: 2011-11-30 - Tid: 17:58:54


Göteborg in my ♥

Hejsan bloggisen. Har haft en nice och skön dag idag. Varit i skolan som normalt och nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt med marabou choklad och musik! Imorgon torsdag redan sedan nästan helg igen. otroligt skönt! Ha en fin kväll gott folk :)

Kusin fiilis på g >

Datum: 2011-11-29 - Tid: 18:59:12



chabba tjena! Just nu sitter jag och fanny hos mitt och har karaoke fiilis och har annars oxå full musik på i mitt rum :) Bättre än så kan det inte bli! Har haft en helt nice dag idag faktist, tre timmar hussa ♥ omnomn . Nu skall vi fortsätta att ha en fin tisdag kväll. Puss på er! / josefin och fanny :)

skolan, mobilblogg >

Datum: 2011-11-28 - Tid: 13:43:08

SITTER I SKOÖLAN OCH VÄVÄNTAR PÅ  FANNY JAH BLOGGAR MMERA SENARE. HA EN FIN MÅNDAG :) 

Min helg

Datum: 2011-11-27 - Tid: 19:14:21


Snacka om att man är snygg! ;)



jassååjasså .. har varit med denna snygga tjej hela halva helgen. Haft otroligt roligt med F, t och j (: Fanny sovde över hos oss i natt och vi vakade till klockan tre tiden, eftersom vi kom hem ganska sent, runt halv ett på kvällen/natten :) Kom just hem från henne och imorgon blir det henne igen (: Hoppas ni haft en mega bra helg. För det har minnsan jag haft :)

Helg ♥

Datum: 2011-11-25 - Tid: 13:29:57



skooolan ännu ... Snart hem och städa .. men hej det är freeedag! ♥ och imorgon är det lillajul. Bloggar mera senare! om int så ha en fin helg! trevlig lilla jul åt er alla! ♥

With canon you can ♥

Datum: 2011-11-24 - Tid: 18:42:12





Tjiingeling! Torsdag idag redan, shit så veckorna går fort. Imorgon fredag och sen är det redan lilla jul, jippie! :) Inget speciellt har hänt idag, har lite julstädat i rummet och imorgon kommer det kanske upp lite julbelysning. Återstår och ser! ha en sköön helg! :)
ps. väntar på första snön .. någon annan som gör det? :)

Swan

Datum: 2011-11-23 - Tid: 16:17:39


Bilden är mycket gammal, tagen för ca två till tre år sedan, tagen med min samsung kompakt kamera! :)

Hellorei! Onsdag idag redan - betyder att det varit en helt vanlig dag, skola från 10.05-14.40. Kom hem, åt pizza och kollade film. Nu kom jag hit, kom ihåg bloggen denhär gången! Skall ännu idag börja läsa på bokrecension som vi har om två veckor och sedan andra läsläxor. Ha en fin onsdag alla! :)

porträtt jag inte visat förut

Datum: 2011-11-21 - Tid: 19:34:48




Hoppas ni inte tröttnar allt för mycket eftersom jag visar ganska mycket bilder på mig själv! Ha en fin måndag kväll alla! (:

Blondi

Datum: 2011-11-21 - Tid: 15:26:35



Hejsanhejsan. Bloggen har varit nere på noll här de senaste dagarna, men nu har jag en tid över så jag passar på att uppdatera. Kom just hem, blev en lång dag, var i frissan två timmar efter skolan, färga och klippte mitt hår, och blondare blev det :) Är själv helt nöjd! Nu är magen hungrig, så nu blir det snabb mat och sedan tvn som väntar! tjingeling :)

Tiden räcker inte till ...

Datum: 2011-11-19 - Tid: 22:41:01



... Tiden har bara runnit iväg, har helt glömt bort bloggen och har haft massor att göra de senaste dagarna. Nu är det redan lördag kväll och jag har varit hos fanny hela helgen och skall ännu vara här en natt. Ikväll var vi och kollade på twilight och den var skit bra :) Nu väntas bara del två! Nu skall vi fortsätta kolla film! Godnatt :)

I don't know why i love you

Datum: 2011-11-16 - Tid: 14:40:43



Har inte bloggat på två dagar! Ber om förlåtelse för det. Igår kom jag hem först efter fyra och somnade direkt i sängen och sov ett par timmar så ingen data för min del på hela gårdagen. Men nu har jag lite tid över att sitta här och chatta med mina kompisar och ett snabbt inlägg på bloggisen! har som vanligt varit i s-market på prao, gillar verkligen de stället! Bara en dag kvar där och på fredagen åker vi på väg på sählyturnering till Karis. Så missar hela fredagen. Nu skall jag sluta skriva och gå och sätta mig framför tv:n så hörs vi senare igen! KRAMISAR! :)

Måndag kväll

Datum: 2011-11-14 - Tid: 18:29:39



Måndag kväll nu redan! dagen har gått fort och bra, har nu som bäst andra veckan prao och är i s-market tillsammans med Linda. Har haft jätte roligt, och jag gillar verkligen min prao plats. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt och kolla lite tv. Nu skall jag äta lite tårta och snart kommer faster och Boby! ♥ Så bloggar mera nån annan dag! Ha så skoj. :)

Enkel och skön

Datum: 2011-11-13 - Tid: 13:00:51



Valde en enkel och skön outfit idag eftersom det inte skall hända något desstumera idag! Och ni som inte har märkt så gillade jag verkligen inte min förra header så min snälla syster var snäll och fixade en ny. Det är nog en somrig header men jag får aldrig fina bilder på hösten. Ni som inte ser den tryck F5! Ha en skön söndag! :)

We found love

Datum: 2011-11-13 - Tid: 11:29:26





Bilderna är tagna riktigt i slutet av sommaren! Saknar ..

Godmorgon på mina läsaren! Söndag idag redan .. Har haft jätte mycket planer för dagen, men allt har ändrat. Ingen kompis idag heller och ingen säbäträning som det skulle vara! Så det blir bara att sitta hemma kolla på Andra Avenyn och äta god mat tillsammans med familj. Det är alltså farsdag idag! Hörs mera senare!

Godmorgon!

Datum: 2011-11-12 - Tid: 10:44:24



Godmorgon . Klockan är 11.41 och det är som morgon för mej, vaknade nyss, for i en snabb dusch och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Har inga desstumera planer för dagen. Vill åka till ekenäs för att hälsa på mina kusiner, saknar dom .. ♥ Borde oxå städa rummet, borde fara ut och fotografera nya bilder, men det finns ingen ork. Nu läsa lite bloggar och så hörs vi senare igen! :) puss

11.11-11

Datum: 2011-11-11 - Tid: 13:26:10


Bild tagen för ca ett år sedan!

Hej på er! Fredag idag redan och det betyder att första prao veckan är avklarad! Idag kom det hem ett paket från smartphoto, lite bilder som jag framkallat, nu väntar jag bara på ytterligare ett paket därifrån och sen kan jag lägga upp på bloggen vad jag har framkallat. För min del blir det bara att ta det lugnt och kolla på friends och senare ikväll idol och annars bara äta nåt gott och så! Ha en skön helg! :)

Jar of hearts

Datum: 2011-11-10 - Tid: 16:52:50



En hög med bilder på sig själv är väl aldrig fel? Kom inte på vad jag skall skriva hit egentligen, men eftersom jag sitter och lyssnar på låten Jar of hearts, så passade bilderna lite in på låten tyckte jag. Min dag har varit jätte tung och somnade i sängen då jag kom hem och sov i nästan två timmar .. ohoho, har haft huvudverk hela halva dagen oxå, och annars varit jätte trött . Imorgon återstår och ser en ny dag med hoppas på lite bättre humör! :)

Snart är det jul jul jul

Datum: 2011-11-09 - Tid: 15:15:19


Fundera inte på rubriken, men jag kom verkligen inte på någon bättre .. Men snart är det faktist jul och en och en halv månad ungifär. jippi, längtar faktist lite till julen! ♥ nånni, ja kan berätta att jag är as trött idag med, har varit på "jobb" från klockan lite före åtta till tre .. Nu sitter jag här och håller nästan på att somna , skall just släpa iväg mej för att kolla på lite tv och sedan skall jag en snabbis till fammo! hoppas ni haft en bra onsdag, kram! :)

Fanny

Datum: 2011-11-08 - Tid: 15:45:52




Kusin ♥

Tjamoh. Nu till Fanny då och chilla, har haft en tung och jobbig dag. For lite före åtta på morgonen och kom hem lite efter fyra, huhu .. Imorgon återstår och ser en ny dag! :)

Första dagen avklarad!

Datum: 2011-11-07 - Tid: 12:39:52



Måndag idag redan .. Men ingen skola för min del på två veckor, shööönt. Har som sakt två veckor prao, och första veckan är jag i centralskolan, så helt utan skola är man ju inte, men chill är det kan man säga! Hade kort dag idag, från klockan nio till ett. Vilket betyder att jag har lite längre dagar dom här andra istället. Kom just hem och nu firar jag min måndag med pizza och musik :) Bättre än så kan det faktist inte bli! Ni ska ha så kul, hejhej!

Min lördag

Datum: 2011-11-05 - Tid: 17:22:05



Min lördag har gått väldigt fort! Började dagen med att jag for till fammo och äta med familj, faster och kusin! Kom hem kring eftermiddagen nåt slag. Har suttit en hel del här men oxå varit ute och köra med Anna och Emmy. Var just oxå till gravgården med familj och fammo. Där var jätte fint, massor med ljus. Nu skall jag sällskapa familjen framför tv:n och äta gott! Bloggar mera en annan dag! pusspuss (:

höst header

Datum: 2011-11-04 - Tid: 18:31:45



Äntligen har jag fixat en ny header, tröttnade på den gammla och den var allt för somrig. Var i början av veckan ute och fotografera med syster och då fotografera vi t.ex. denna bild som jag har som header. Inte världens snyggaste, men har den för tillfälle!


Vad tycket ni om min nya header? Åsikter tas emot! (:

school >

Datum: 2011-11-04 - Tid: 12:46:03



Sitter i skolan, så därför blir det repris bild som jag bjuder på idag! Skall ännu sitta här i ca två timmar. Har handelsämnen i datasalen, jeoij.. idag är det freeedaag, happyhappy<3! Efter skolan cyklar jag snabbt via butiken med Cassandra och sedan hem och chilla framför datan ;) Så så kommer mina fredag att se ut, data data med min godispååse. Bloggar mera sen > see you :)

Porträtt #2

Datum: 2011-11-02 - Tid: 14:39:28

Ännu så bjuder jag bara bilder på mej själv! Har inte destumera redigerat dom, eftersom jag inte hade ork med det. Onsdag idag redan, shööönt! Nästa vecka prao två veckor, ohoho läängtar! Idag skall jag inte göra nåt speciellt tror jag? Kolla kanske någong film? och annars bara ta det lugnt, är helt skit trött, så hoppas vi inte har några läxor tills i morgon för det orkar jag inte med! Bloggar en annan gång och då lovar jag att inte bjuda bilder på mej själv! :) pussspusss.
RSS 2.0