Nyår ♥

Datum: 2010-12-31 - Tid: 16:04:10Hej på dig. Idag har jag varit väldigt lat med bloggande. Jag har bara varit ute och fotograferat, och pysslat med olika redigeringar, här har ni några bilder att titta på som jag nyligen har redigerat. Idag är det då nyår som ni redan läste på rubriken. Jag skall inte göra något speciellt på nyåret, bara äta lite god mat, skjuta någon raket och fotografera. Imorgon handlar mitt inlägg om raketer, om jag lyckas få någon bra bild då. Nu skall jag hjälpa till lite i köket och ha ett roligt nyår. ha ett riktigt gott nytt år allihopa. Kram!

Look

Datum: 2010-12-30 - Tid: 11:50:24Leggings H&M - Kofta H&M - Skjorta H&M - Skor skoaffär

Otroligt vackert och mysigt väder där ute idag. Var just då ute och fotograferade outfit för idag. Idag blir det nog bara att sitta inne, kanske lite fotografering, planera något smått inför nyåret och senare efter syster från flygfältet. Ha det bra. Kram!

Vad skall ni göra på nyåret?

Repris bild

Datum: 2010-12-29 - Tid: 15:03:20Hejsan. Har inte haft ork att fotograferat något speciellt idag. Imorgon blir det säkert en outfit. Så idag får ni vara nöjda med en repris bild av mej, bilden finns vid marginalen av min blogg. Idag har jag inte gjort mycket. Jag sov ganska länge, till halv 12. Riktigt skönt kan man säga. Just var jag och hälsade på farmor och tog några bilder på vägen. Snart blir det att kolla lite tv och sedan mysa annars bara, kolla någon bra film, spela något spel eller så. Imorgon blir det ett nytt inlägg. Ha det bra. Kram!

beautiful

Datum: 2010-12-28 - Tid: 10:13:07Hejsan. Vilket otroligt fint väder det är där ute, lite kallt, men annars ett jätte bra fotograferings väder. Men idag hinner jag tyvärr inte fotografera så mycket, eftersom jag skall på jobb till s-market nu om en stund. Jag skall dit och inventera med några från klassen. Jag kommer hem efter tre och då blir det nog säkert fotografering. Ni får se resultatet senare. Ha det bra. Kramar!

Nu tändas tusen juleljus ...

Datum: 2010-12-27 - Tid: 13:22:54Hejsan. Idag tänkte jag blogga lite om hur min dag kommer att se ut. Snart skall jag hjälpa lite med att laga god mat, efter det far jag troligen och skida med mamma, sedan blir det väl bara att tillbringa resten av kvällen framför tv:n och kolla någon bra film och äta choklad! Kram

Vad skall ni göra idag?

Julklappar

Datum: 2010-12-26 - Tid: 20:55:08Vad har du fått i julklapp?

Vinteroutfit

Datum: 2010-12-26 - Tid: 10:42:35

Linne VeroModa - Kofta H&M - Leggings H&M - Skor Skoaffär

Gud vad det snöar ute. Rena rama snöstormen! Idag blir det med andra ord att fotografera ute i snöovädret med min nya kamera. Kan lägga upp lite senare vad jag fått till julklapp! 

Vad händer hos er idag, annandag jul?

Ny fotoblogg!

Datum: 2010-12-25 - Tid: 15:59:56

Hej. Det är jag som är Josefin och kommer att blogga på den här bloggen fram över. Kommer bara att lägga upp bilder jag själv har tagit. Hoppas ni verkligen kommer gilla den här bloggen och att jag får många läsaren. Om ni undrar något så fråga på, jag svarar. Kram!
RSS 2.0