Krokus

Datum: 2011-04-29 - Tid: 19:48:43Tjao. Vet egentligen inte varför jag inte bloggar så ofta. Säkert för att jag inte vet vad jag skall skriva om. Idag är det fredag igen då. Jätte skönt med vappen helg ännu till. Har inte gjort så mycket idag. varit till Ekenäs ett varv och sedan läst på finska prov som vi har på måndag, vilken verkligen inte gillas. Imorgon har jag inga planer, men säkert kommer jag att blogga en del. Ses i morgon. Ha det bra kramar :)

Kvällsinlägg..

Datum: 2011-04-27 - Tid: 20:41:41Tjabbamoi. Har inte bloggat på länge, vet egentligen inte varför. Har väl inte haft tid eller nåt. Nu är det onsdag kväll och klockan närmar sig 10. Skall så småningom gå och fixa mej för sängs. Imorgon börjar dagen med gymnastik på belysta spåret med frisbeegolf, jippiii! Bloggar säkert en annan dag igen. Kram-Josssssa

Påsklovet närmar sig sitt slut

Datum: 2011-04-24 - Tid: 10:27:21Hejsan. Det var jätte längesen jag bloggade. Men jag tror att jag nämnde i förra inlägget att jag skulle til Rosala under påskhelgen och nu är jag här. Tänk att det redan är söndag, vilket verkligen inte gillas, eftersom det bara är imorgon till som vi är lediga och sen börjar skolan igen. Men sommarlovet närmar sig och balen :) Som ni kanske vet så skall jag resa hem idag till Hangö. Men innan jag är i Hangö skall jag fara och hälsa på mina kusinet och så skall jag väl fotografera lite ute i det fina. Vi har haft över 20 grader varmt hela helgen här i Rosala, vilket verkligen gillas massor. Har bara sprungit ute utan rock och bara i huppari eller toppi. Ojojoj jag älskar verkligen denhär årstiden då alla blommor kommer fram och då det blir varmast. Men nu tycker jag att jag har skrvit för mycket. Njut av det sista påsklovet nu människor. Ha det bra! :)

Next Rosala ♥ >

Datum: 2011-04-21 - Tid: 14:03:05


Bild från rosala, sportlovet 2011

Halloj! Nu har jag packat väskorna och skall snart åka iväg till Rosala för att hälsa på min mormor och morfar och vara där över påskhelgen. Kommer att bli en rolig påsk med alla mina kompisar som jag inte träffat på evigheter. Kommer inte heller att blogga nåt tror jag. Men ha en fin påsk. påskkram från Josefin :)

Vattendropp

Datum: 2011-04-20 - Tid: 14:03:55Hej kära du! Har inte bloggat snart på en vecka. Vet egentligen inte varför. Kommer nog inte att komma så många inlägg nu annars heller, eftersom jag vet inte vad jag skall fotografera. Det har varit skola helt normalt hela veckan. Imorgon är det torsdag och vi får veta vår par till balen som vi har som avslutning. Kommer bli roligt att dansa om man får någon bra. Om en stund skall jag till Emilias och fira lite hennes 15 års dag :) Så ingen mera bloggning blir det idag. Ha det bra så länge, Kramar :)

It´s Friday!

Datum: 2011-04-15 - Tid: 18:16:41


Beautiful day ♥

Hello! Fredag idag, som ni ser på rubriken. Händer absolut ingenting. Har jätte tråkigt. Ingen kompis, sitter typ ensam hemma och här är helt dött och allmänt tråkigt. Har annars varit en jätte fin dag, varmt och soligt. Har nu som sakt besök av en elev från Italien, hon kommer att vara här hela helgen. Men nu skall jag nog dra och hitta på något. Ha en bättre helg. Kramar :)

Dagens enkla

Datum: 2011-04-13 - Tid: 17:37:43


Kofta H&M / Tröja H&M / Leggings H&M / skor SKOBUTIK / smycke

Hej. Ett kort inlägg idag på min outfit. Har inte haft tid med bloggningen på ett tag, har haft fullt upp med prov läxor och kompisar. Men vi hörs en annan dag igen. Ha det bra :)

Ge mig sommar

Datum: 2011-04-07 - Tid: 16:54:38


Hello! FREDAG idag, äntligen! Idag var det skola helt normalt från klockan åtta till tolv. Kom för en stund sen hem. Tre tiden skall jag vara med min kusin Fanny och göra nåt roligt. Är säkert med henne hela kvällen, så det blir nog ingen mera bloggning för mej idag. Nu skall jag lite plocka och fixa i rummet och kolla på Andra Avenyn med syster. Ha en fin helg. Fredagskram från mej! :)

rosor är så somriga

Datum: 2011-04-03 - Tid: 14:25:13Hallå! Idag är det redan söndag. Jag tycker att veckosluten går jätte fort. Nåjaa, vi har haft gäster hela helgen och det har varit jätte roligt. Idag har jag varit ut och fota lite. Om en stund skall jag till elli och vi skall hitta på nåt skoj :) Det var längesen vi var. Men nu skall jag läsa lite på kemi prov. Ha det bra. Kram hej :)

Look

Datum: 2011-04-03 - Tid: 11:40:58


Kofta H&M | Topp ONLY | Leggings SEPPÄLÄ | Skor SEPPÄLÄ | smycken

Svarar på frågor! :

Datum: 2011-04-02 - Tid: 20:00:20

1. Om du fick välja 3 saker att ta med dig på en öde ö, vad skulle du då ta?
Det var en ganska svår fråga. Men såklart skulle jag ju ta med mej en båt, telefon och mat. Det tycker jag att är det viktigaste!
2. vad är ditt favorit klädesplagg?
Oj oj oj, har ingen aning, jag har jätte många favoriter, men jag tycker mest om att gå i leggings och någon tunika och sedan klär man det med lite smycken. så ser allt perfekt ut tycker jag!
3. Vad skall bli ditt nästa kamera köp?
Jag tror att jag tänker satsa på ett stativ, zoom objektiv och ett motljus skydd. Det är inte så där måst och på att jag skall köpa det. Men om jag måste välja så blir det nog dedär sakerna.
4. Vad tycker du om din kamera?
Den är helt jätte mega bra tycker jag. Inte direkt världens bästa kamera men jag gillar min canon jätte mycke! Duger nu i första hand. Sen mera i framtiden kan man börja fundera på en lite bättre version.
5. Vilka är dina favorit skor?
Jag är en människa som verkligen ÄLSKAR skor . Har skor i alla sorter men mina absolut favorit är nog min nike skor som jag själv har designat och kommer från Amerika!
6. Vad tycker du mest om att fotografera?
Allt som har med fotografering gillas, mest fotograferar jag människor och ute i naturen.
7. Vart skulle du vilja resa för en vecka?
Jag har ingen skillnad absolut, bara jag slipper långt långt bort härifrån det kalla Finland. Helst skulle jag vilja till Gran canaria, Portugal eller Turkiet!
8. Ditt favorit ämne i skolan?
Det blir nog huslig ekonomi, finns andra ämnen jag oxå gillar. men jag tycker jätte mycket om att kocka så det fick bli hussa!
9. Skulle du vilja ha ett husdjur, isåfall vad?
Det är inget att diskutera om. Har alltid vilja ha ett husdjur, men ingen i min familj tycker att vi skall ha ett. Ha tjatat länge om att få en hund, men nej inget djur kommer det till vår familj!
10. Senaste filmen du såg?
Har sett många filmer här på sistone men min senaste var nog i taket lyser stjärnorna.


Det var alla frågor för idag. Tack för alla frågor som jag fått av er! :)
KraaaaAAm!

Frågestund!!

Datum: 2011-04-01 - Tid: 14:32:33Kommer att ha en liten frågestund på bloggen. Ni får fråga precis vad ni vill. Ni har hela helgen på er att ställa en massa frågor. Troligen på söndagen kommer jag att svara på alla era frågor här på bloggen. fråga fråga!
RSS 2.0