Wonderful weekend

Datum: 2012-09-30 - Tid: 11:57:00



Min helg i ett nötslag kommer här: Hade en lång helg eftersom jag var ledig från soklan på fredagen. Har mest tagit det lugnt, sovit lääänge, kollat på film, fotograferat, varit ute och gått i ösregn och umgåtts med mina fina fina vänner både i stan, på scootern och hemma hos en utav dem! Har haft en helt awesome helg med andra ord ♥ Tomorrow back to school... 

Myself

Datum: 2012-09-29 - Tid: 12:06:00



Två bilder från dagens lilla fotoshoot, haha... Lördag idag och har inga desto mera planer annat än att träffa kompisar lite senare ikväll, kommer bli kul! Nu kolla några avsnitt av Andra Avenyn och ta det lugnt. Ses & hörs & ha en bra lördag, för det kommer jag att ha ♥

Black and white

Datum: 2012-09-28 - Tid: 18:33:53



Halåå där. Här har ni ett gäng bilder i svart vit format. Min inspiration till bloggningen är mycket låg just nu och jag har absolut ingen aning om vad jag skall skriva hit. Det är skönt med helg i allafall, det måste jag verkligen medge och imorgon måste jag tvinga ut mej själv med kameran för att ta nya bilder, vad jag skall fota så vet jag ännu inte... NU fredagsmys! Hoppas och önskar er alla en fin helg ♥

Blandat från hösten

Datum: 2012-09-27 - Tid: 18:52:00


Bilderna ovan är repris bilder från tidigare, riktigt i början av hösten! Men bara för att hålla bloggen uppdaterad så passar jag på att lägga lite bilder, lite blandade bilder från min höst, hur den har börjat och så! Bilder säger mera än tusen ord :) ...
 

... Och här ovan, ja här är lite bilder på mej själv bland annat. Skall blogga aktivt den här helgen har jag bestämt, eftersom jag är långledig nu vilket känns lyx. Det är torsdag idag men känns som fredag för mej, skönt med ingen skola imorgon :):) Har inga desto planer inför helgen, bara umgås med lite Hangö kompisar som man inte träffat på länge och annars bara mysa hemma och ta det lugnt! Ha en fin kväll mina fiiiina ♥


 
 
 

Halåå alla :):)

Datum: 2012-09-26 - Tid: 18:21:33



Halååå. Nu var det ju ett tag sedan jag bloggade tyckte jag, blir allt mera sällan nu... MEN iallafall så slänger jag in ett inlägg nu. Här ovan ser ni hur min vecka har varit hittills; skolan, Harold's mat, fota, fått mitt H&M paket, läxor osv osv. Nu återstår det endast en dag kvar i skolan denna vecka, det betyder att vi är lediga på fredagen, så kommer bli en lång helg jag ser framemot! Skall även försöka hinna ut och klicka av lite nya bilder, Hej så läng :)
 

With my bike

Datum: 2012-09-24 - Tid: 19:18:00



Bilden är tagen från i somras då jag även har andra bilder därifrån som jag redan visat, men denna bild har jag inte nämt i bloggen ännu. Jag bara älskade motljuset denna underbara sommar kvällen. Jag saknar sommaren allt för mycket...

Höst porträtt

Datum: 2012-09-22 - Tid: 12:16:49



Jag bara älskar tröjan jag har på mej på bilden, perfekta färger till hösten! Snart får jag en egen men ännu finare färger. Idag har vi en veckodag här som heter lördag, skönt med veckoslut. Gårdagen spenderade jag på ekenäs marknad tillsammans med syster, mormor, morfar, moster och kusiner, roligt roligt mycket roligt. Idag där emot blir det att åka upp till Ekenäs igen för att fira sin 9-åriga kusin. Nu först fixa och laga sej och sen styra bilen mot Ekenäs. Heeejj :)

Min dag

Datum: 2012-09-20 - Tid: 16:41:00



Förlåt till er som hatar mobilbilder, men skall försöka lägga varannan bild mobil bilder och varannan andra bilder som är fotade med kameran, tycker det låter som en bra idé. På det sättet kan ni oxå kolla hur min dag har varit i ett nötskal. idag har vi varit med klassen till Ekenäs marknad, kulkul, missade tåget då jag skulle hem till Hangö, så gick och satt i en och en halv timme i väntan på följande buss... Sånt händer! Kom hem till Hangö, hade punktering i cykeln och var tvungen att gå en bit tills pappa kom och hämtade mej! Imorgon äntligen FREDAG! Blir även då lite eknäs marknad efter skolan med syster, kommer med mera sen. haa så kul flickor och pojkar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höst tröja

Datum: 2012-09-19 - Tid: 15:30:25



Man kan verkligen börja kalla vädret för höst så småningom. Regnar nästan jämt, mycket kallare ute och blir jätte fort mörkt på kvällarna. Men grönt är det fortfarande, jätte grönt... Hösten kan vara bland det värsta jag vet ibland, men man får väl ta det som det kommer! Tröjan jag har på mej är hemlagad och det är min mammas moster som har fixat ihop en sådan fin. Egentligen är det systers tröja men jag gillar den jätte mycket och har nyss beställt en egen med andra färger! :)

love like

Datum: 2012-09-18 - Tid: 15:28:00



Alla älskar vi mobilbilder... Bjuder verkligen på massor utavn bilder ifrån mobilen, eftersom det är den som är med hela tiden och fotograferar hela tiden mera eller mindre! De senaste dagarna har jag hunnit vara med mina fina vänner i Hangö, kört scooter, lyckats tappa bort mej i Ekenäs tillsammans med en Ekenäsbo, hur det lyckades vet jag inte ännu heller...fotograferat, läxor lite smått och tagit det lugnt! Denna vecka har ännu att bjuda på Ekenäs marknad, mormor och morfar kommer på besök, kusins kalas och annat smått och gott. Ses och hörs hejj mina vänner.



Cute girl

Datum: 2012-09-17 - Tid: 17:41:22



Min favorit bild på min favorit flicka från gårdagens fotoshoot :)
Kamera: Canon Eos 1000D
Objektiv: EF 50mm 1:1.8

Linda, min vän

Datum: 2012-09-16 - Tid: 19:22:43




Hade idag tillsammans med Linda en fotoshoot ute i det fina vädret! Bilderna blev lyckade och perket motljus hade vi, tror även att hon blev nöjd med bilderna! Hoppas på flera såna dagar. Har haft en perfekt söndag med andra ord! :)

Alla älskar vi bilder

Datum: 2012-09-16 - Tid: 14:51:00




Hej söööndag! Gårkvällen var awesome med mina fina vänner, nu tänker tar jag kameran i handen och drar ut med lite kompisar för lite fotografering och ha de jätte jätte kul. Bilder kommer ni få se senare! Sedan komma hem och ladda sig för en ny skolvecka i Ekenäs. Hej sålängee ♥



Happy Saturday

Datum: 2012-09-15 - Tid: 12:45:00



Jajjamen, här har ni två stycken bilder på mej från idag! Konstigt nog vaknade jag relativt tidigt idag, strax efter klockan 10, hunnit till stan ett varv, kört scooter, kollt några avsnitt av oth och ätit världens godaste mat! En lördag som denna kan just inte börja bättre, får se vad resten av dagen har att bjuda på... :)





Nytt

Datum: 2012-09-14 - Tid: 16:30:23



Beställde för några dagar sedan ett nytt skal till min Ipod, tyckte väl att det var dags för ett nytt skal och blev kär direkt i skalet ovan, kärlek vid första ögonkastet :) Vad tycker ni, är det inte fint?

Halåå hösten

Datum: 2012-09-13 - Tid: 19:29:58



Halåå där ute. Det börjar närma sej helg så småning om igen och mörkare tider... Mina bilder ovanför skall påminna er lite om hösten fast bilderna är ganska gröna ännu! Min vecka hittills har bestått av skolan, en massa plugg inför tent och förhör, sova sova sova. Känner verkligen att jag längtar efter lite sömn just nu... Skall hoppa i en snabb och varm dusch, äta kvällsmål, packa skolväskan och sova. Imorgon ny skoldag, FREDAG ♥

Framkallat bilder

Datum: 2012-09-12 - Tid: 15:45:02



Bilderna jag framkallade förra veckan kom igår, framkallade bara bilder på mej själv och naturbilder. Nu sitter de på min vägg bredvid spegeln och jag gillar bilderna verkligen, borde framkalla oftare ... :)

Svarar på frågorna!

Datum: 2012-09-11 - Tid: 17:58:09

1. Vad är det bästa och sämsta med din nya skola?
Det bästa är att alla är så otroligt snälla och bryr sig verkligen om en och sen får vi ju knappt några läxor, det sämsa är nog att det är så himla långa skoldagar och man är verkligen slut när man kommer hem.

2. Vem är din närmaste vän?
ojj det var en svår fråga... Alla mina vänner från Hangö står mej mycket nära, sen har jag vänner från Pargas, kimitoön osv som oxå betyder väldigt mycket för mig!

3. Vad brukar du göra en vanlig lördag?
Sova länge, umgås med familj/vänner och ha lördagsmys framför tv:n med bra sälskap och något gott förstås.

4. Vilken är din favorit tv serie?
Allting som har något med barn att göra är absolut dom bästa serierna, annars kollar jag Vänner, One Tree Hill mm.

5. Vad är ditt favoritmotiv att fota?
Allting som har med fotografering att göra är roligt, men mest framförallt så gillar jag att fota människor och djur (någonting levande).

THIS OR THAT!

Vinter/sommar = Sommar
justin bieber/one direction = båda lika dåliga men måst jag välja så 1D
kamera/dator = ojneeej vad svårt, men måste nog svara dator ... :)
godis/chips = chips
blått/rosa = rosa



6. Är du en festtjej eller hemmamys-tjej?
Festar aldrig typ så jag svarar hemmamys-tjej

7. När blev du intresserad av foto?
år 2009 blev jag alltmera intresserad av foto, så det hela började då kring den tiden!

8. Vad använder du för redigeringsprogram?
Haha skäms nästan när jag säger dethär, men jag är ur dålig på att redigera bilder, men gör jag det så gör jag det på photoscape ( annars har jag syster och gör det åt mej på photoshop ).

9. Har du någon pojkvän eller gilar du någon?
Neepp jag har ingen pojkvän, gillar inte någon speciell heller utan har många pojk kompisar som alla betyder lika mycket för mig!

10. Vad skulle du vilja heta om du inte hette Josefin?
Jaa, har många namn jag gillar: Nathaly, Nella, nelly, Emily, Amanda, Wiktoria eller skulle jag få välja hur man stavade mitt nuvarande namn så skulle jag stava det Josephine.

11. Vad har du för favoritfärg?
Rosa är helt klart min absolut favorit färg, men gillar oxå blått och lila :)

12. Favorit djur?
Hundar och kattor, men alla djur är ju hur söta som helst, skulle bli lång lista om jag nämde alla mina favoriter!
 
 
 

Frågestund!

Datum: 2012-09-09 - Tid: 20:11:27



Det var länge sen jag körde en frågestund på bloggen så nu gott folk har ni alla er möjlighet att passa på att fråga vad som helst som ni vill veta utav mej! Kommer svara på frågorna så fort jag får lite tid över :)

Hej söndag

Datum: 2012-09-09 - Tid: 11:09:33



Min helg i korthet visar jag här och nu! Hade fredagsmys för mej själv med lösgodis och film, lördagen var ingen vanlig dag eftersom jag åkte upp till Ekenäs och hade en vanlig skoldag från 8.30-14.15.. Varför jag hade skola var för att vi måsta jobba in alla lektioner som vi kommer missa när vi är lediga en fredag istället! Idag där emot är det söndag och jag kommer spendera min dag hos min småkusin som fyllt 13 år, ta en promenad och fotografera lite höst bilder och ladda mej inför en ny skolvecka... :) Hoppas ni haft en fin helg allihopa. pusssss.



This is love

Datum: 2012-09-05 - Tid: 17:45:00



Tjolahopp tjolahejj. Just nu befinner jag mej sittandes i mitt rum med en veckodag som heter Onsdag! Skolan har varit helt okej denna vecka och det återstår ännu tre skoldagar kvar, lördag oxå... Bilderna ovan är återigen Ipod bilder, två bilder på mej och min syster och två bilder på min älskade babyyy! Nu blir det onsdagsmys! ♥



Jämförelse

Datum: 2012-09-04 - Tid: 16:53:36



Tänkte jag skulle visa lite jämförelse bilder vilket jag inte har visat förut på bloggen! Här ovan har ni mej sommaren 2011 och jag måste verkligen medge att jag kommer så bra ihåg hur stolt jag var över dessa bilder då jag tog dem, men nu när jag kollade på dom såhär ett år senare så är dom ju så fula som bilder bara kan bli... Och här nedan ser ni bilder från detta år, sommaren 2012! Visst är det en liten förändring?





Efter regn kommer sol

Datum: 2012-09-02 - Tid: 10:53:00




Solig och fin dag idag trots regnet igår... Jag har inga bilder och vet inte vad jag skall fotografera heller men dom här två bilderna har jag inte visat tidigare så fick bli dom! Söndag idag redan, hatar det för imorgon skola igen, i och för sig är det ju helt roligt med skönast är det med ledighet! Får se vad dagen har att bjuda på idag :)
RSS 2.0