L♥VEL♥VE

Datum: 2011-05-31 - Tid: 12:39:41



..vet just inte vad jag skall blogga om mera? Idag har det varit en varm och skön dag, kring 20 grader i solen, perfekt väder för att vara ute och köra scooter! :) Nåja, skolan var rätt så chill idag faktist, först hade jag frisbeegolf, som var ganska tråkigt, satt nog typ bara på ett berg och chilla med några. Nåja, sen var det mat i skolan och efter maten var det bobollsmatch i ungefär två timmar. Och åttona vann :) Jee, bra jobbat klassen! Klockan ett tiden kom jag hem, och om en stund skall jag ut och köra med några kompisar. Ses och hörs, nu ut i det varma. Kramar! :)

söndag,kallt och dystert ...

Datum: 2011-05-29 - Tid: 09:37:06



Godmorgon på alla mina läsaren. En liten somrig vacker blomma bjuder jag på idag. Det fick bli den för att det är så kallt och mulet där ute idag och jag vill ha lite sommarfiilis så här dags, när det bara är en chill vecka kvar i skolan. Idag har jag på det sättet inga planer, skall om en och en halv timme till kyrkan, för att gå på min sista gudstjänst, vilket verkligen är skönt att man sedan har alla över. Sedan tänker jag bara ta det lugnt, sitta på datorn och säkert gå ut och köra lite, bara det inte börjar regna. Får se om det kommer något inlägg idag mera, då är det bara att kommentera för fullt om ni vill att jag skall blogga oftare. KRAM!

Detta är kärlek ♥

Datum: 2011-05-28 - Tid: 16:56:36




Hejsan. Som ni ser så säger nog rubriken allt. Jag lovade ju er att visa ett par bilder på min scooter som jag fick hem igår. Det är så himla roligt att köra. Hur tycker ni att den ser ut? Snygg? Ful? :)

jea happy!

Datum: 2011-05-26 - Tid: 15:48:31

hei. har ingen bild idag att bjuda på. Men imorgon kommer det bilder. Imorgon får jag en helt egen scooter, så gissa vem som är lite glad här. Ojee, vitsi jag har snäll pappa som ha köpt en kymco scooter åt mej. Färg: svart med någo rött på sidan, ojojoj kan int vänta mera. Nåja ni får se bilder imorgon eller på helgen nåt slag. Ha det bra tills dess. Glada kramar från mej :))))

Fredag ♥

Datum: 2011-05-20 - Tid: 13:19:02



Hej.. Bjuder på en ganska gammal bild, tagen för några veckor sen. Nåja, idag är det fredag igen, jippii! Slutade redan klockan tolv, cyklade hem efter scootern, for tillbax ti skolan mötte bella där. vi körd ner till hangöbyn där vi sen mötte casa och tomi. Sen efter en stund kom ekis och kaki, så for vi alla o köra. :) körd no lite runt här i lilla hangö och int någo me de. var ute och köra lite på två timmar. Nu e jag hemma och vet inte precis vad jag skall göra. Imorgon åker jag iväg till Rosala, så jag kommer inte att blogga så mycket. ses och hörs nästa vecka kanske. Hejdå! :)

Självporträtt

Datum: 2011-05-19 - Tid: 14:17:10



..bjuder på en liten ego bild idag som jag fotade igår. Inte direkt favorit ego bild, men den duger nu i första hand. Har inte gjort så mycket idag än. Varit i skolan och just var jag och köra lite scooter. Jag nämnde i förra inlägget att jag skulle fara och ta mopokorte pånytt och jag klara de äntligen! Så jag har nog kört lite här nu de två senaste dagarna. Nu blir det bara att samla ihop pengar till en egen, att man inte behöver låna systers hela tiden. Nåja från det ena till det andra. Det är som sakt torsdag idag då, och usch vilket regnit väder det är där ute. Men vi är inte gjorda av socker ;) Imorgon är det fredag igen, jesss ♥ och på lördagen far jag ut till Rosala och hälsa på min mormor och morfar och hoppas dom har lovat fint väder till helgen. Såja, det blev ett långt inlägg. Hej så länge! :)

solnedgång

Datum: 2011-05-17 - Tid: 16:43:57



..ber om ursäkt för dålig uppdatering. Har inte varit på hela helgen på datorn, har haft precis fullt upp med både skolan, shopping och kompisar. Men nu hinner jag snabbt blogga, skall säkert snart vara med fanny. Annat jag gjort idag är att jag har varit på skriba träff två timmar och läst på mopokorte som jag tar pånytt imoron eftersom jag inte klara de förra veckan, men imrogon tar jag de. =) Bloggar mera en annan gång. Hejdå

bilder från förra helgen | 15 år ♥

Datum: 2011-05-13 - Tid: 19:30:25



Hei. Har inte bloggat på länge, ber om ursäkt! Men nu får ni se lite bilder från förra helgen då jag blev femton år. På onsdagen tog jag mopokorte, men jag klara det inte. Så nästa vecka ett nytt försök. Nu är det fredag och jag sitter bara här hemma och tar det lugnt, snart skall jag ät lite och sedan kolla på tv och äta nåt gott. Komemr knappast blogga så mycket nu framöver eftersom jg har prov, läxor och annat att göra. På söndagen skall jag bland annat till helsingfors och shoppa med mamma och imorgon skall jag bara ta det lugnt. Ses och hörs!

Me and my bestfriend

Datum: 2011-05-06 - Tid: 12:51:07



God eftermiddag. Bilden och rubriken säger väl typ allt. På bild är alltså då Jag och min bästa vän fanny och även kusin. Det är just ett år mellan oss, jag är då äldre. Bilden är rätt så ny, har bara redigerat den lite så att den ser bättre ut. Ja så mycket mera vet jag inte vad jag skall skriva. Skall om en timme iväg till en källare och tömma den med några människor från klassen så att vi får in pengar till klasskassan. Kommer inte blogga så mycket på helgen, eftersom jag fyller år på söndagen. men något inlägg kommer det säkert. Men ha det bra och ha en fin helg. KRAM!

Skön dag

Datum: 2011-05-05 - Tid: 19:14:01



Tjo. Vilken underbar dag idag. På morgonen regnade lite när jag just skulle fara till skolan, vilket inte var så trevligt, eftersom vi skulle ha boboll på jumppa, som är det bästa som finns. Vi hade boboll med pojkarna. Roligt var det :) Efter jumppa timman börja solen skina, ojojoj jätte fint väder idag. Efter skolan had vi skriba dom som int had klara prove, och jag klara de jippiii. Stolt! Sen kom jag hem, gjorde lite läxor och sedan for jag till Fanny, vi spelade badminton och hade allmäntroligt, sen for jag ut med Boby, och sen kom vi hit och hoppa lite på trampolinen och hade koddboll. Just kom jag in, sitter och lyssnar på musik och snart skall jag till duschen. Ja, det var lite allmänt om min dag. Bloggar mera nån annan dag. Ha det bra!

Dagen i korthet

Datum: 2011-05-03 - Tid: 14:50:01



Tjenare. Får bli en rätt så gammal bild som jag bjuder på idag. Den är tagen på påsklovet i Rosala. Nåja tillbaka till idag. Skola helt vanligt idag, hatar tisdagar. Kom hem för typ en dryga timma sen, har läst på prov nu en halv timma typ, ganska myki att komma ihåg mennn .. Snart far jag då till Fanny och vara med henne och Patricia. Bloggar knappast idag mera. bye!

Dagens jag

Datum: 2011-05-02 - Tid: 19:26:10


Leggings Seppälä | Skjorta fick i present | Kofta H&M | Skor från stockholm

.. Kom just hem från att ha varit med Fanny och Patricia. Kul var det :) Nu skall jag kolla lite TV och se vad vi har för läxor tills imorgon. kram

Måndag, har inte bloggat på länge...

Datum: 2011-05-02 - Tid: 14:16:08



... ja som sakt så har jag inte bloggat, pågrund av inga bilder. Men var just ut och klickade fram några nya bilder som tex. denna bild som jag bjuder på idag. Idag har det varit helt en normal skoldag, hade finska prov, gick nog faktist helt bra. Fast lite svårt ändå. Snart skall jag med pappa till polisstation och fixa fram ett mopo kort eftersom jag blir 15 på söndagen, jippii snart får man köra scooter :) ♥ Bloggar mera ikväll. puss
RSS 2.0