Cassandra ♥

Datum: 2011-09-30 - Tid: 15:42:30

Var just ut och fotografera några porträtt på mig och cassandra :) Om en stund skall jag ut igen med Cassandra och Linda komemr med, vi skall till wall's och äta och sen blir det ben&Jerrys ♥ omnomn. Som ni kanske vet så är det fredag, och fiilisen är på topp ;) Imorgon blir det att kolla på maraton och stå på kapellhamnsvägen tillsammans med linda och dela saft och fotografera :) hejppattiralla ha en skön helg!

Autumn

Datum: 2011-09-29 - Tid: 17:44:19Har sån lust att fara ut och fotografera fina höstbilder, men jag får ingen med mej.. Så idag bjuder jag på en bild från förra hösten, tråkigt jag vet, men imorgon kommer det bilder, eller imorgon skall jag fotografera eftersom jag skall vara med två fina flickor, L och C, så bilder kommer under helgen. På lördagen skall jag och se på maraton som ordnas i Hangö, jag och L skall vara på ett ställe coh dela saft och nåt sånt :) Hoppas det bara är fint väder då ;) Nu skall jag ta och lyssna på musik och sedan kanske baka kladdkaka :) omnomn mums, Hejhej :)

Onsdag

Datum: 2011-09-28 - Tid: 15:19:51


Bild: Nike 6.0 egen design, bak på skorna står Jossa, kommer från America :)
Hejsan, skolan idag då, helt normi päivä, först eh sen jumppa, som var jätte roligt, hade jenkki fotis ;D sen fortsatte man dagen med lång matta coh lång SH, ah jag blir galen på de när vi sen bara har förflyttningsrast mellan dom timmana, man e mått rastlös. nå aija kom hem för typ två timmar sedan, åt just mat, snart skall jag laga matta läxan och läsa en gång igenom fysiken sen blir det att kolla tv lite grann ;) Ute är det kallt och blåsigt .. höstväder med ett annat ord  .. Snart måst man säkert börja cykla till skolan eftersom man märker bra redan på scootern att den int alls vill fara iväg när det är så himla kallt ..! nåja ennu nån vecka me scooter hoppas ja. Nu läxor sen tv hejpppa :)

Happy

Datum: 2011-09-26 - Tid: 13:29:53Måndag idag igen då .. Skol dagen gick faktist rätt så bra, först hade man jumppa (tillvals), vi cykla täktom runt och sen länka vi på bellevue, har rört på mig allt som allt 19,7 km idag, nu känns det jätte skönt i kroppen efteråt, fast även jätte trötta ben .. Imorgon borde vi egentligen ha rella prov, det skulle vara stöd i det idag, men mikael var borta (sällan) så vi for och klaga till Tanja att vi måst få ha ett stöd före prove, eftersom det är sista rella prove på hela grundskolan, så man vill ju ha ett bra vitsord, sen så sa tanja att vi fpr ha prove nästa vecka iställe, så nu e ja jätte glad att ma ninte behöver läsa någonting, fast jag har nog läst igenom allt igår redan och kan största delen, men nu har vi de först nästa vecka, så jag behöver bra repetera lite på helgen och sen kan ja de :) Så måndagen är räddad för mej. Snart ringer säkert Linda, för jag skall vara med henne, så nu skall jag ta och lyssna på musik och sen bara chilla. Ha de skoj :)

Lördag, Ekenäs

Datum: 2011-09-24 - Tid: 11:52:49Snart skall jag till Ekenäs till min moster och kusiner på kalas, sen vet jag inte vad jag skall göra ikväll, säkert ut med nån kompis. Nu äta mat sen börja rikta sig mot Ekenäs! :) Bloggar då jag vet nåt nytt igen, hejdå =)

FREDAG ♥

Datum: 2011-09-23 - Tid: 15:19:21

Rubriken förklarar allt! ♥
Vad skall ni göra i helgen då? =)

Kallt och ruskit

Datum: 2011-09-19 - Tid: 14:19:54brrrr... Här sitter jag och fryser, ute regnar det och blåser det. Inte värdens bästa väder kan man säga. Hatar höste, vill bara att det skall varavår och sommar, så sku allt vara bra ;) okej jag klagar för mycket, nog är det ju roligt med lite olika väder ibland. Sluta idag redan klockan ett, skööönt! Kom hem, åt mat såg på mina fotona som had kommi idag ;) Blev helt nöjd faktist! Snart skall jag vara med Linda, göra nåt kul igen då som vanligt, sen blir det att komma hem vid någotskäde, äta kanske och göra nån läxa! Nu fixa mej, hejdåå! :)

Helgerna går för snabbt!

Datum: 2011-09-18 - Tid: 10:42:24Nu är det söndag redan! Vart for helgen? Jag som hade väntat så mycket på det här veckoslutet, inte för att det hände nåt speciellt men .. Igår var jag ute med Linda ganska länge, det var jätte kallt att sitta eller stå utanför k-hallen i lite på en timme .. nå aija, nu är det redan söndag, klockan tre skall jag och se på match med cassandra och Linda och mycket mer vet jag inte vad jag skall göra, läxor i alla fall och nåt sånt smått. Vill att det blir nästa helg, då har jag massor med roliga planer, det är ekenäs marknad men tror inte att jag far dit i år, det var bara så dåligt förra åre tyckte ja, onödigt att slösa pengar på sånt man ändå int behöver. Men lördag och framför allt söndag ser jag framemot! :) Nu skall jag börja klä på mej fixa mej och göra nåt, hejhej! :)

Porträtt

Datum: 2011-09-17 - Tid: 10:59:06

Här bjuder jag på några höst outfit som jag fotat här om dagen, eller syster har tagit bilderna :) Förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp! Och min internet är inte världens snabbaste och vill inte släppa in mej på bloggen emellanåt. Men nu försöker jag blogga och får se om det här inlägget alls vill publicera! Men sen undrar jag vart alla kommentarer har tagit vägen? Så skärpning!! Idag har jag inte gjort så mycket, det är juu lööördag, sköönt :) har hunnit städa mitt rum och pyssla på lite i rummet, om en stund skall jag äta good mat och senare vara med Linda och eventuellt någon till? ;) Ses och hörs, kramar!

Gokväll

Datum: 2011-09-14 - Tid: 19:36:28En bild som jarina har fotat. Måste just nu vara på Jarinas mini läppäri, eftersom internet inte vill fungera på min dator, inte för att den är internet är någo myki snabbare, men bättre än ingenting. Har inte heller bloggat, vet egenligen inte varför? men nu blir det ett inlägg i alla fall. Vilket blåsigt och kallt och regnit och äckligt väder det är ute idag ... Hösten är nog här kan man säga ... Vill bara att det kall bli sommarloooov, nåja, är typ redan trött på skolan, har haft helt jätte massor med läxor de senaste dagarna, men det är bara början ännu, om två veckor börjar första proven med .. nian är nian och den skall jag klara mej igenom. Nå jag har i alla fall en sak understökat, det ät prao veckorna som vi har i mitten av November, två veckor prao längtar redan. Skall första veckan vara i centtis och sedan en vecka i s-market, kommer bli roligt. Nej men nuuu måste jag sluta skriva, har tagit allr för länge att skriva det här inlägget, skall äta nåt och sedan bara chitta här och kolla bloggar, eller kolla tv och sedan gå och lägga mej! jesss, börjar ändå tio imorgon :D hejdåå!! :))

Nytt ♥

Datum: 2011-09-12 - Tid: 17:39:48Nytt i bloggen. En ny somrig header och design. Jag tackar min syster som har gjort den! TUSENTACK! ♥
Kom med hurudana åsikter som helst? Bara ni kommenterar nåt i alla fall! Puss!

Monday

Datum: 2011-09-12 - Tid: 15:40:17Reprisbild typ! Bjöd på en lite liknande bild här om dagen. Men i alla fall, nu skall jag börja blogga på allvar, fast det kommer jag aldrig att hålla. Har ganska mycket med skolan nu oxå och så. Idag är det måndag, suck! Har haft en lätt dag i för sig, började dagen med två timmar gymnastik i steel studio, vilket gillas! Sedan fortsatte vi dagen med modersmål, engelska och geografi, sen hem. Eller först till säästö pörssi sedan till Centtis och fråga efter prao paikka, får svar imrogon eller på onsdag om jag slipper dit, sen for jag hem. Klockan lite före tre for jag tillbax till skolan, för att hämta Linda, vi skulle fara och söka prao paikka till andra veckan som vi har ( vi har alltså två veckor prao i november ) nåja först for vi till skogshyddan, men vi viste inte var vi skulle gå in, haha :D Så vi for till s-market och frågade om vi fick komma dit en vecka och det fick vi :) Hoppas nu bara att jag slipper in till centtis på prao vecka, ser fram emot det. Skall altså till centtis med Cassandra i så fall! Skönt att man vet ungefär vart man skall på prao, i god tid ute bara, så får du nästan vad du vill! :) Nu skall jag göra lite läxor, senare kanske ut om det slutar regna :) byebye!

Söndag

Datum: 2011-09-11 - Tid: 12:03:03Goddag! Söndag idag redan, imorgon börjar en ny skolvecka igen, har gjort alla läxor och sånt klart för imorgon redan. Snart skall jag ut med Linda, skal till henne om en halv timme och sedan hittar man på något. Fint väder är det i alla fall :) Tar troligen kameran med, så bilder kommer! Nu skall jag klä på mej och fixa mej, ses och hörs, hej! :)

Ciao hej moi hallå hello

Datum: 2011-09-10 - Tid: 10:20:22Undra er inte över rubriken, den har typ inget med dethär inlägget att göra, visste inte bara vad för rubrik jag skulle ha, så fick bli lite såndä random. Nåja, jag skulle blogga igår, men nej tror ni att blogg.se ville det, svar: NEJ! Så nu får vi hoppas på det bästa och att den publicerar det här inlägget! Idag är det lördag och verkar vara någo lunda fint väder där ute, men kallt .. Hösten är här! Skall i alla fall vara med Linda senare på eftermiddagen/kvällen . Gör väl det vanliga, cykla, chilla, musik och sånt ni vet! Vakna typ för en halv timma sen, snart skall jag tror jag gå i duschen och sen städa lite. Bloggar när den här blogg.se vill igen :) hejhej!

Snart helg ♥

Datum: 2011-09-08 - Tid: 19:28:55Är inte värdens bästa med dethär med bloggandet, men jag har en bra förklaring värför jag inte bloggat! Jo föratt jag har inte kunnat ladda upp bilder här på bloggen, och jag tycker att det är tråkigt med bara text, så en bild måste vara med. Och nu har jag nya bilder, eftersom jag var för några dagar sedan med Emilia och fotade, och just kom jag hem från att ha varit ute med Cassandra och fotat några bilder, men de bilder bjuder jag på någon annan dag. Nu skall jag läsa lite på handelsämnen förhör som vi har imorgon och sedan skall jag gå till duschen och sen är det sängen som gäller. Imorgon är det fredag, oh yea! Kommer bli en bra helg med bra människor :) see you later, byebye :)

Måndag, trött!

Datum: 2011-09-05 - Tid: 17:42:40

..Ingen bild idag, är så trött att jag har int nerver till att ladda upp en bild, jätte svårt är det ju med, men är man trött så är man. har inte haft någon värst tung skoldag idag, bara från åtta till ett, började dagen med jumppa och sedan fortsatte dagen med modersmål, engelska och geografi. Imorgon är värstaa dagen, åtta till tre, åhhhh har haft tusentals läxor idag, tur såå har jag gjort alla redan så nu tänker jag påriktit ta det lugnt! Känns som om mitt huvve sprängs snart av sån huvudvärk som jag har, så tänker lägga mej i sängen och kolla nån film, eller bara somna bort en stund. Bloggar nästa gång med en bild, man vet aldri när. men hejhej :)

It's Friday ♥

Datum: 2011-09-02 - Tid: 15:33:46Nån helt random bild. Kom för en timma sen hem från skolan typ, slutade lite före tre, har haft ganska chill dag. börja klockan 9 med två timmar modda. Men halva den timman for åt till fotografering. Gruppfoto tog vi ute och hoppas de blir bra, ensam foto tog vi inne, och sedan tog jag kompis foto med två underbara människor, och hoppas det oxå blev lyckat :) Sedan fortsatte vi dagen helt normalt, efter maten hade vi fysik och sedan tre timmar handelsämnen som gick väldigt fort, men det är jätte svårt det som vi håller på med nu. Typ om en halv timme skall jag ut med Linda och några till kanske? Så nu skall jag städa rumme och sedan fixa mej. Ingen aning om när jag bloggar igen, börjar faktist tröttna lite på bloggandet, men kommer bilder kanske nåt slag under helgen. Shit vad långt och mycke jag skrev, nu måste jajg verkligen skynda mej. PUSS HEJ! :)
RSS 2.0