self portrait

Datum: 2012-10-31 - Tid: 16:26:05



För att jag kan och har tid visar jag två stycken självporträtt. Det finns allt för lite timmar på ett dygn tycker jag, hinner aldrig ta en sväng ut med kameran nu förtiden... Det mörkt när jag far klockan 7 på morgonen och mörkt när jag kommer hem strax efter klockan 5 på kvällarna. Skall dra kameran med till Ekenäs någon dag så hinner jag få lite bilder klickade i varje fall... :)

Älskar livet i Ekenäs ♥

Datum: 2012-10-30 - Tid: 17:14:51



Bara för att jag hade två överlopps bilder på mej får ni se dom här.. haha. Skolan har varit fun fun fun, älskar allt i Ekenäs, allt är bara så bra just nu, älskaa livet ♥ Idag tisdag, haft två lektioner projekt i skolan och vi har sprungit runt i skolan och intervjuat och filmat massor av människor, hur roligt är inte det? Trots att vi bara hade min ipod att filma med blev resultatet helt super :):) På torsdagen kommer heeela klassen få kolla på filmen som jag och tre andra filmat, har just fixat och klippt och grejat ihop filmen till riktigt bra, och guud vad jag skrattat... Nu skall jag avsluta kvällen med något mycket mycket roligt och musiken på hög volym... Mera senare! pusss

Smile, life's beautiful

Datum: 2012-10-28 - Tid: 14:13:51

 


Smile, life's beautiful
You smile, I smile.

everything is great,
when you don't get a shit.
 
Love is love.
We are never ever getting back together.
 

jag själv, Josefin

Datum: 2012-10-27 - Tid: 21:22:29


Bilder från den höstiga fotoshooten som jag hade för någon vecka sedan med tre fina flickor! :):)

Lördag kväll har vi nu och jag har en bra dag bakom mej. Besökt storstaden Åbo med mycket snö och minusgrader, och har även haft tacokväll med nära och kära. Skall så småningom avsluta kvällen. Imorgon tror jag bestämt att det blir en foto runda ute i vinterlandet och snön som hittat hit en aning för tidigt. Ha de gött.

Försvinn snö, försvinn!!!

Datum: 2012-10-26 - Tid: 15:58:00



26 Oktober är det idag och första snön har redan kommit, heeelt otroligt? Vinter kan vara bland det värsta jag vet om man inte får skida eller åka slalom, annars kan ja skita i den helt o hållet! Kallt är det oxå, som kallast har det varit -4 grader, brrr... mörkt och dystert med, men ganska mysigt ändå! Nu längtar jag jätte mycket till julen men snart är även den här med! Idag är det fredag och det gillas utav mej, behöver inte stressa och vara trött som jag varit denna vecka, utan tänker bara koppla av och ha de skönt! Imorgon bär det antagligen av till Åbo ett varv. Nu till någonting helt annat, skolan har gått jätte bra för mej, överraskande bra. Förutom att jag har en kurs som jag är underkänd i men det kommer jag att fixa till godkänd ännu. Har 2:a i de flesta ämnena (3:a är det högsta), så jag är mera än nöjd :):) 



Nu skall här göras lite Fredags sysslor. Tjingeling ♥
 
 
 
 
 
 
 

Att drömma...

Datum: 2012-10-24 - Tid: 18:56:52



Sex saker jag absolut skulle tacka JA till. För det första hoppas jag verkligen att jag orkar och har intresse till att studera tre år till närvårdare, jag är på god bit redan, älskar linjen jag valt! Efter tre år i Finland har jag stooora  planer på att flytta till Sverige och studera vidare till Polis, någonting jag har talat om läääänge! Varför jag skulle fara till Sverige istället för att stanna i Finland är för att nästan allt går på finska i Finland och finska är inte min starka sida och jag har alltid varit intresserad av Sverige. Sedan det där med att äga en Volvo C30 skulle betyda allt för mig, en vacker dag lovar jag er att det kommer stå en sådan bil på min gård, världens finaste bil någonsin ♥ Mitt intresse för fotografering har blivit allt större och kommer nog skaffa en bättre kamera så fort det finns pengar och jag vill utveckla mej, än så länge nöjer jag mej med min 1000D. Det där med att skaffa en ny mobil telefon vore inte helt fel det heller. Skulle göra vad som helst för att få mina drömmar i uppfyllelse, högst på listan står det Polis... :)
 

Ponny

Datum: 2012-10-21 - Tid: 18:09:18



Idag åkte jag upp till Täktom och sedan vidare till Sandö för att fotografera då min kompis Mixo skulle rida sin häst. Sån fin liten ponny hon har och vad bra hon rider med den. Hoppas på flera fotograferings tillfällen med er! :)

Sofia & Alexandra

Datum: 2012-10-21 - Tid: 16:55:53



Favorit bild på två fina flickor. Bilden är tagen från förra veckans fotoshoot, där låg vi i lövhögar och knäppte av ett gäng fina bilder. Älskar att fota på hösten.

Home sweet home

Datum: 2012-10-20 - Tid: 19:56:20



Hemma igen efter ett underbart höstlovs firandet i Rosala. Mina två yngsta kusiner var oxå där och firade sitt höstlov. Har gjort mycket skoj; Gott i skogen, plockat svamp, kollat på fiskar, kollat på en bra teater, varit ute i regnet, lekt med mina kusiner, täljt barkbåtar, läst barnböcker, ätit god mat och byggt lite lego där emellan :):) Idag avslutade vi vårt höstlov i Åbo, för att shoppa! Hittade det jag behövde, nästan. Söker fortfarande efter en rock. Men köpte; två tröjor, en halsduk, ett par svarta byxor, en svart väska och nya högtalaren till datorn som är jätte jätte bra! Nu skall jag ännu njuta och bara slappa sista dagen av höstlovet, sen är jag redo för skolan igen. Har haft ett allt för bra höstlov igen en gång ♥ kram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag

Datum: 2012-10-16 - Tid: 17:01:50



Hej. Tisdag är det idag och imorgon börjar höstlovet för min del, åker till Rosala och är där några dagar. Bloggen kommer att ligga på noll uppdatering under höstlovet, eftersom jag inte har tillgång till en dator och har massor av andra planer! Hoppas ni får ett skönt höstlov ni som har ♥

Gril on a stone

Datum: 2012-10-15 - Tid: 16:52:12



Likadan bild i två olika format visar jag åt er idag. Den är från lördagens fotoshoot som jag hade med syster som jag redan nämnde tidigare här. Snart är det höstlov och hoppas på flera fina färggranna bilder! Tycker att hösten är den värsta årstiden som finns med gäller det fotografering så är det den bästa. Nu väntas Andra Avenyn och min säng, skall mysa resten av kvällen och försöka glömma bort att det bara är en veckodag som heter måndag...

Sofia

Datum: 2012-10-14 - Tid: 19:30:13



Min fina Sofia var en av flickorna som jag hade fotoshoot med idag. Dessa är mina två favoriter av henne. Ni kommer senare att få se bilder även på Alexandra och Adele som oxå var med!

Fotoshoot

Datum: 2012-10-14 - Tid: 17:41:59



Hade en höstig fotoshoot idag tillsammans med tre fina vänner, bilderna blev verkligen perfekta och man kan verkligen kalla de för höst bilder, massor av löv överallt! Nu skall jag kolla igenom alla hundra tals bilder jag tagit så lägger jag sedan upp några hit.. :)

Höst porträtt

Datum: 2012-10-13 - Tid: 15:31:08




Tog syster och kameran med och så for vi till skogen för att ha en fotoshoot, det var länge sen jag hade nya bilder att visa er... Här är två favoriter från dagens :)

Nytt!

Datum: 2012-10-12 - Tid: 19:42:52



Tyckte väl att det var dags att ändra headern till en liite lite höstigare variant. Inte världens snyggaste men men... Skaa ta mej ut här någon dag och fota lite nytt och sånt, men lär nog säkert ta ett tag, min inspiration till fotografering är ganska låg just nu... Men vad tycker ni om min header? :)

Hallå hello tjena moi

Datum: 2012-10-11 - Tid: 17:47:17



Hallå. Var ett tag sen sist... Var hemma från skolan igår, eftersom jag var sjuk. Men idag redan stod jag på benen och for till skolan trots att jag var trött, men vad gör man inte för att träffa sina fina vänner! Här ovan är lite bilder från skoldagen! Räknade just lite uppgifter i matematiken som vi har tills imorgon, nu tänker jag ta det lugnt och skall slänga in en ny header lite senare ikväll. Ha det bra. Hepp :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag... igen

Datum: 2012-10-08 - Tid: 19:52:52



Så var vi här igeen.. Måndag, ny vecka! Skolan var som vanligt, nästan iallafall. Igen fått träffa nya läraren och nya ämnen, men roligt fortfarande! På helgen var jag till Täktom till min fina fina kompis och sov över där, sedan  haft massor med läxuppgifter... Och så har jag varit på 19 års kalas till småkusin. Japp, det var sådär kort om min helg och min måndag, skall väl ta och avsluta kvällen nu med att kolla ett varv på tv och sedan tuti gott :):)
 
 
 
 
 
 
 

Mitt rum/inredning

Datum: 2012-10-07 - Tid: 16:03:02



I brist på bilder så tänkte jag slänga in lite bilder från mitt rum och lite inredning, någonting som alla uppsakattar lite nu och då! Vet inte vad som flög i mej men jag storstäda verkligen mitt rum idag, möblera även om lite... Händer allt för sällan! Men nu trivs man i rummet igen då, eller en stund i alla fall... Brukar oftast se ut likadant om några dagar igen! Nu slut pratat om mitt rum... tjaoo

Happy friday

Datum: 2012-10-05 - Tid: 18:27:00



Fredag idag att hohoh så skönt, och jag är typ världens slöaste människa på hela jorden just nu... Annars har det inte hänt något nytt de senaste dagarna! Skaa imorgon kolla på Maraton, och heja på mamma! Sedan uut med fina fina vänner, har en massa uppgifter i skolan som måste göras och lämnas in och så måste ja väl försöka släääpa mej till Täktooom ett varv... :) Ikväll Xfactor och fredagsmys, pusssss ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Allting i repris bara

Datum: 2012-10-03 - Tid: 19:45:56



Fullt upp hela denna vecka, hohoh... Onsdag har vi idag redan, har umgåtts med Fia och några andra täktombor i täktom. Helt en awesome kväll nog... Har annars läst på tent som jag har imorgon och fick även ut en tent som jag hade för någon vecka sedan, FULLA POÄNG! Heeelt otroligt vad jag hoppa av lycka efteråt, aldrig fått så bra i någonting förut, aldrig! :) Nu skall jag så småningom avsluta kvällen och gå och lägga mej, skola imorgon med... hej på er :)
RSS 2.0