Summer, please come back

Datum: 2012-08-29 - Tid: 19:02:57



Hejhejhejsan.. Skolan rullar på som vanligt, upp klockan 6.00 och hemma klockan 17.00, ja ja så är livet just nu! Har idag umgåtts med mina Hangö kompisar som jag har saknat massor, alltid lika roligt! :) Nu skall det bli hårfärgning med syster och får se vad resultatet blir utav det! Ha en skojjig vecka (::

Ny header

Datum: 2012-08-27 - Tid: 15:00:17



Ni har säkert märkt att det har skett en liten föränding i bloggen med både ny header och ny profilbild om det heter så! Temat fick gå i blått denna gång, hösten är snart här och jag tycker att blått är en mycket fin höstfärg! Ni som undrar eller inte vet så är det INTE jag som fixar min header själv utan min syster, jarina! Mycket nöjd även denna gång... :)

In the woods

Datum: 2012-08-26 - Tid: 19:56:22



Bilderna får ni här som är från dagens photoshoot. Tröjan jag har på mig är från gårdagens shopping, så jag tyckte att jag passade riktigt bra in i skogen bland blåbären ;)

I skogen

Datum: 2012-08-26 - Tid: 11:18:24



Två bilder ni får kika på så länge ni väntar på flera bilder som jag skall lägga upp lite senare ikväll :)

Livet rullar på...

Datum: 2012-08-24 - Tid: 15:10:00



Hallååå! Det var ett tag sen jag kika in här sist... Men livet rullar på helt enkelt! Skoldagarna långa men otroligt roliga, trivs i Ekenäs mycket bra! Tänkte inte skriva desto längre utan har fyra bilder som ni får kika på istället, köpte igår en ny rock som jag blev direkt kär i, inte ofta man ser mej i blått! ;) Nu FREDAGSMYS ♥

Summer

Datum: 2012-08-21 - Tid: 19:06:00

Två bilder från i somras. Vill ha sommar igen.

Love shoes

Datum: 2012-08-20 - Tid: 17:28:26



Ni som har följt min blogg en tid vet att jag är personen som Ä L S K A R skor, det är min stora kärlek! Converse framför allt älskar jag! Och jag med min tur hittade två par converse i Paris för samma pris som för ett par i Finland. Så nu är jag en nöjd tjej som äger tre par :)

Eiffeltornet

Datum: 2012-08-18 - Tid: 13:28:51



Någonting jag verkligen rekomenderar om ni någonsing skall besöka Paris, joo Eiifeltornet! Det består av tre olika våningar, tyvärr så kunde vi inte gå högst upp pga att det var stängt just då .. men andra våningen var vi till och vilken otroligt bra utsikt man hade över hela Paris! Så himla fint :)

Frankrike, Paris

Datum: 2012-08-17 - Tid: 15:07:44



Här kommer några efterlängtade bilder från Paris, har äääntligen fått en ny dator och jag älskar den sååå mycket! Kommer att komma flera bilder i ett senare inlägg, men dehär bilderna får duga tills vidare. Jag tänker ta vara på fredagen som äntligen har kommit! Skall bli skönt med helg med mycket roligt som jag ser framemot :)

Back to school

Datum: 2012-08-14 - Tid: 20:49:45



Skolan har börjat och jag bjuder på två skor bilder! Nu är det Ekenäs Axxell som gäller för min del, åker buss varje dag och det blir låååånga dagar men jag trivs i min klass och har hittat rikigt fina kompiar där! Lovade ju i mitt förra inlägg att jag skulle bjuda på Paris bilder i det här inlägget, men har fortfarande ingen egen dator, så det får vänta! Skall nu göra mej klar för morgon dagens skola som jag ser framemot. Puss&kram och adjöss :))

Håll ut!

Datum: 2012-08-11 - Tid: 18:22:50

Hallåj! Hem har jag kommit från underbara och fina Paris! Bilder har jag i massor. Men ingen dator, så där sitter problemet och jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder från Paris resan ännu. Så ni får snällt hålla ut ett tag! :) 

Bortrest

Datum: 2012-08-05 - Tid: 15:24:10



Imorgon åker jag till Frankrike, Paris och är borta hela veckan, kommer bli så himla roligt och oj vad mycket jag kommer att fotografera, bilder kommer såklart efteråt! Ha en skön vecka, för det kommer jag att ha! :)

Sommarlov

Datum: 2012-08-04 - Tid: 16:44:09

Hahah, det låter jätte sjukt men nu börjar faktist mitt sommarlov först! Jag hade sista jobbturen idag och nu har jag en vecka sommarlov förän skolan börjar! Den veckan skall jag fira i Frankrike, Paris som jag ser jätte mycket framemot, åker dit om två dagar, jeeey :) Fick lite dåliga nyheter igår, nämligen min dator som gått sönder går inte att laga .. eller joo det går men det kostar flera hundralappar i så fall, så i alla fall skall jag få en ny dator efter att jag kommit hem från Paris .. Liiiite lite besviken nog, gillade den dator som jag hade sååå mycket!!! 
Har just tvättat och fixat min scooter ren och fin, för imorgon skickar jag iväg den för lite service och sånt medans jag är borta en vecka, så den kommer att fungera perfekt då jag kommer hem! :) Skall nu just dra till stan och kolla på lite östersjö cup, fotboll! Eller skall kolla då dom går i en parad genom staden vår! Ha en skön lördag, puss <3

Ingen dator ...

Datum: 2012-08-01 - Tid: 14:14:22

 
OKejj, nu är det såhär att bloggen kommer att stå lika död som den gjort de senaste dagarna .. Eftersom min dator är sönder och är på reparation, igeeen ... Och vårt internet är med sönder, TACK åskan!!! Har inte heller hänt så mycket de senaste dagarna, bara njutit av solen och umgåtts med släkten :) Nu skall jag fortsätta njuta och ta ett besök till stan och om fem dagar till Frankrike, Paris <3 Ha de sköööönt
RSS 2.0