Påväg till Lappland

Datum: 2011-12-30 - Tid: 15:46:30


Arkiv bild.

Hejsanhejsan. Sitter nu i husbilen påväg till Lappland har åkt hela dagen och nu har vi ca tre timmar kvar :) Jätte roligt är det, massor med snö och trevligt sällskap! Imorgon ut i backarna och skida och åka slalom :) Kommer ha en jätte rolig resa. Uppdaterar igen då jag har möjlighet! Kram :)

Lappland >

Datum: 2011-12-29 - Tid: 10:11:28



Allt fixat och klart! Nu är det Lappland som gäller :) Kommer nog att uppdatera under veckan då jag hinner! Ha de bäst! KRAM ♥

Bjuder på mig själv

Datum: 2011-12-28 - Tid: 10:42:23



Godmorgon alla söta! Onsdag idag och min dag känns lugn och skön. Har inga destumera planer förutom att packa allt klart till Lappland resan. Åker imorgon alltså och kommer hem nästa fredag 6.1! Kommer ännu att slänga in ett inlägg fören jag åker (: Ha en fin dag! KRAMAR!

det här med att blogga ..

Datum: 2011-12-27 - Tid: 16:07:46



..har varit mycket mycket dåligt påsistone .. Mycket att göra efter julen och har annars inte haft tid att vara på datorn! Igår var det strömavbrott halva dagen, vårt internet ville inte fungera alls igår efter att strömmen kommit tillbaka så ingen data på hela gårdagen blev det. Jag var hos Fanny hela gårkvällen och sov över hos hennes inatt. Idag har jag varit till stan och köpte utekläder till Lappland resan och dit åker jag på torsdag! ♥ Nu sitter jag här bara och tar det lugnt och känner mej väldigt trött efter en inte så många timmars sömn inatt ... Skall nu mysa i min onepiece och spela sims :) ha så skoj, uppdaterar imorgon igen (:

Fanny ♥

Datum: 2011-12-27 - Tid: 12:40:19





Har varit med denna söta tjej hela gårdagen och natten! Har fotograferat massor, så nu bjuder jag på två bilder av henne från igår/idag :) Vill ni kolla mera bilder så kan ni kika in på hennes blogg här! Ha en fin tisdag ♥

bokeh

Datum: 2011-12-25 - Tid: 23:13:49

kamera: canon eos 1000D objektiv: 50mm

..Tänkte blogga snabbt nu fören jag går och lägger mej. Klockan är 00.14, är inte ett dugg trött men skall försöka gå och sova för det! Har fotograferat en hel del bilder idag med mitt älskade objektiv ♥ Skall imorgon försöka få in några porträtt bilder, så håll ett utkik efter de (: sovgott mina söta!

mys!

Datum: 2011-12-25 - Tid: 18:49:22



Nu myser jag i min one piece och hör på musik från mina absolut bästa urbanears ♥ Hoppas ni har en mysig och underbar kväll (:

julklappar

Datum: 2011-12-25 - Tid: 10:38:55


Ett 50mm objektiv till min kamera

En äkta onepiece, tack jarina ♥

Urbanears hörlurar, böcker, pyjamas byxor, 50€ presentkort till sportia, hoodie
Smyckesträd, och en närbild på min onepiece :)

Är helt otroligt nöjd med alla mina julklappar! Tuuusen tack alla nära och käääära ♥ Fick ännu lite pengar, godis, smycken, nominationbit och lite tallrikar och skålar som jag samlar på :) Hoppas ni alla haft en fin helg♥

god jul

Datum: 2011-12-24 - Tid: 09:58:45



God jul alla söta och inte söta ♥ Jag önskar er alla en riktigt god god jul :)

Ett år imorgon ♥ grattis ♥

Datum: 2011-12-23 - Tid: 18:35:49





GRATTIS min älskade 1000D ♥ Du är bäst!!! (:

dagen före julafton

Datum: 2011-12-23 - Tid: 10:06:55


En av mina första bilder tagen med min älskade 1000D! Kameran fyller ett år imorgon♥

Godmorgon mina söta! Dagen före julafton idag, och det bara regnar och regnar, igår var det så fint på marken då det var lite snö. Men idag är allt borta .. Blev lite ändrade planer för dagen oxå, var meningen att jag skulle åka upp till ekenäs idag, men det blev inget av det .. Så det blir en runda till stan istället, skall laga tacopaj idag hade jag tänkt! (: Kommer oxå att fotografera lite, så bilder kommer efterhand. Ha en fin dag mina söta ♥

godafton

Datum: 2011-12-22 - Tid: 19:21:00



Tjaoo. Dagen har gått fort, nu redan kväll och imorgon är det fredag och sedan julafton på lördag ♥ Imorgon Ekenäs, kommer bli skit kul det med! Nu teve och äta nåt gott. Bloggar mera imorgon. Tjaoo

Julfest, outfit >

Datum: 2011-12-22 - Tid: 10:56:31



Sköönt med jullov äntligen! ♥ Här ser ni dagens outfit, eller ja den outfit om jag hade på vår julfest imorse! Helt nice var det nog. Nu skall jag städa lite, sen till fammo med et par saker och sedan bara ta det lugnt! OCH VET NI VAA? det har kommit snö till Hangö, wowwow såå roligt med lite vitt på marken♥ Och imorgon till ekenäs, till kusinerna och där är ännu mera snö!! ♥ have a nice day! ciao

Jullov ♥

Datum: 2011-12-21 - Tid: 14:51:39



Jasåå, nu kan man börja snacka jullov här! Idag var det sista skoldagen, jippieee. Imorgon är det bara julfesten till och sen är julen här Skoldagen gick snabbt, började dagen klockan 10.05 i idrottshuse för lite jumppa! Vi spelade badminton och pingis, sedan fortsatte dagen med mat, matematik och samhällslära. kom en för en timme sen och nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen. Skall se ännu vad jag skall ha på mig imorgon på julfesten, svårt svårt att välja .. Sista julfesten på grundskolan .. Kommer bilder imorgon eller ännu ikväll vad jag skall ha på mig! Ha det bra tills dess!! KRAMENS! (:

ojoj nice nice ♥

Datum: 2011-12-20 - Tid: 16:12:43





jippiiiiiiiiiiii!!! Skall nästa fredag till Lappland och skida och åka slalom och ha jätteee jätte roligt i snön (: Är borta en vecka, kommer alltså hem 6.1 och sen nästan skola direkt .. men nu skall vi inte diskutera skola eftersom det är jullov i övermorron, sen julafton på lördag och sen Lappland. Kan inte bli bättttre jullov! :) ♥

På den klar blåa himmlen där du är ♥

Datum: 2011-12-19 - Tid: 17:22:37



Bilden passa ju bra till rubriken tyckte jag ♥
Måndag idag redan .. suck, men tillika jätte skönt, för om två dagar är det jullov, ojojoj helt underbaart! Har längtat otroligt mycket till julen, och här är den äntligen! Kom faktist lite snö idag, men den smalt direkt :( Eftersom det kommer just nu bara regn regn regn och det är pluss grader ... Nu skall jag mysa ner under täcke och kolla lite friends, tycker det låter bäst så! Ha en fin måndag alla (:

Dagens sysslor

Datum: 2011-12-18 - Tid: 18:04:02





Pluss att jag har klätt vår julgran! Nu börjar julfiilisen sitta på sin rätta plats, då man bakar pepparkakor och sätter upp julgranen! Nu är det bara snön som fattas ... Här bara regnar det mera än värre .. Det är det ända negativa!!! Vad har ni gjort såhär på en söndag? (:

lite nytt i skåpet

Datum: 2011-12-18 - Tid: 12:48:18


Topp från seppälä och hoodie oxå från seppälä

Skjorta från H&M

Tröja från H&M

Jasåjaså, hejsansvejsan. Hoppas ni haft en bra helg, det har i alla fall jag haft! Som ni ser här ovan så hittade jag lite nya skjortor som jag verkligen behövde, köpte oxå en hel del julklappar, men de visar jag inte här. En vecka kvar till julen, helt otroligt. Idag skall jag baka pepparkakor och klä vår julgran! Ha de bäst tills vi hörs igen (:

Bloggen kommer att stå död >

Datum: 2011-12-16 - Tid: 22:03:39



... Kommer att åka imorgon med syster till Helsingfors för att shoppa lite, men framför allt handla julklappar till nära och kära. Far tidigt på morgonen med tåg och kommer troligen hem så pass sent att jag inte orkar blogga. men de som vill se bilder på vad jag köpt så kan jag allt visa er på söndagen! Kommentera ifall ni vill se. Ha en fin fredag kväll och en super nice lördag, för det kommer jag att ha tillsammans med syster! ♥ KRAM! (:

Svar på frågor #2

Datum: 2011-12-16 - Tid: 18:03:24

1. Vad brukar du göra en lördag kväll?
Det beror faktist lite på, oftast är jag hemma och umgås med familjen, kollar nåt på tv, eller så hänger jag ute med någon kompis. Mycket mera brukar jag inte göra!

2.Tänker du fortsätta spela innebandy?
Så som det ser ut nu så tror jag nog att jag tänker fortsätta, men intresset kan ändra snabbt!

3. Gillar du din klass?
Jaadå, jag gillar min klass från och med, ena sekunden kan dom vara helt bäst och andra kan de igen vara så att jag hatar den, men jag trivs bra i min klass!

4. har du bra betyg i skolan?
njaa, lite olika faktist, men så pass bra att jag klarar mej! :)

5. Har du pojkvän?
Nej, det har jag tyvärr inte!

6. Är du teini?
haha, det beror väl lite på vad man tycker att är teinit, alla är väl det nångång? Men vad jag tycker nu, så är jag verkligen inte det, skryter kanske lite men .. Jag skulle inte tro att jag är det!

7. Tykcer du om skolmaten?
nej verkligen inte, det finns inget värre .. Ibland kan den faktist vara helt okej om det är t.ex. tortillas, gröt, pasta eller nåt sånt liknande, men annars är den absolut inte god!!

8. Vem är din bästa kompis/kompisar?
Det var en svår fråga. Jag har egentligen ingen bästa kompis, har många bra kompisar som jag gillar lika mycket!

9. Vilka bloggar följer du?
Alla mina vänners och några andra som är lite mer kända för sina bloggar, ni kan kolla i min kategori länkar, så hittar ni vilka jag läser mest!

10. Vad vill du ha i julklapp?
Har önskat mej massor med saker, men kommer aldri få allting, men först och främst vill jag har någonting nytt till kameran och pengar såklart! Annat är sen smycken, godis, kläder, filmer mm.

11. Vad tycker du om Foki?
Hon fotograferar ju fina bilder, men enligt min åsikt är hon mycket mycket överdriven!

12. Skulle du vilja ha en bror/syster till?
nja, visst skulle det vara roligt med lite små syskon ibland, men det räcker mer än väl med en storasyster redan!

13. Vilken är din favorit låt just nu?
ojoj, gillar massor med låtar, men lyssnar mest på one direction och coldplay. Men det finns mycket annat jag oxå lyssnar på.

14. Vilken är din favoritfilm/favoritprogram?
Jag ser just inte på så mycket filmer längre, kollar mest på seriene Friends, Andra Avenyn och Solsidan ( och dom är grymt bra allihopa, man kan inte sluta se )


Tuuuuuusen tack för alla frågor ännu en gång! Hoppas ni fick ett bra svar på de frågor som ni ställt, har försökt mitt bästa! Och jag kommer definitivt fortsätta att hålla några frågestunder på bloggen! (:


Iväg och träna >

Datum: 2011-12-16 - Tid: 15:24:50



Ja som ni ser rubriken så skall jag snart dra iväg på lite säbä träning (: och ni som har läst min blogg tidigare, så idag skall jag svara på resten av frågorna ni ställt i frågestunden, så håll ett utkik, kommer svara på dem mellan klockn 6-8 ikväll (: ha de bra tills dess! KRAMKRAM!

Svar på frågor #1

Datum: 2011-12-14 - Tid: 19:29:31

Tänkte att jag skulle svara på några frågor idag redan. Ni som inte vet har jag haft en frågestund här på bloggen och jag har fått många fina frågor som jag bara måste få svara på nu! (:

1. Varför började du blogga?
jag började blogga för ca 2 år sedan, kommer egentligen inte ihåg varför, men några utav mina kompisar tipsade det åt mej och så ville min syster att jag skulle börja blogga

2. Hur många bloggar har du haft?
Jag har haft två bloggar innan denhär, ena blogen hade jag gemensamt med min kusin och den andra hade jag för mig själv!

3. vad är roligast att fotografera?
jag tycker att allt som har med fotografering att göra är super roligt, jag gillar mest att fota människor, djur, växter och allt annat som växer och rör sig omkring i naturen.

4. Vilken är din favorit klädbutik?
Jag har direkt ingen favorit, men om jag är och shoppar så hittar jag nästan allt det jag behöver hos Gina tricot, H&M och Cubus

5. har du planerat att skaffa något nytt till din kamera?
Jadå, klart jag vill ha massor med saker till min kamera, men det finns inte hur mycket pengar som helst. Som näst vill jag nog ha ett 50mm objektiv!

6.Kan du prata finska?
Nja, inte direkt så jätte jätte bra, men jag förstår finska och visst kan jag prata lite. Klarar mej bra med det lilla ja kan!

7. Vad tycker du om att läsa i bloggar?
Allting som har med bloggning att göra är kul att läsa. Det skall vara mycket bilder, färg och lite text, det tycker jag är lämligt. Gillar att läsa om människornas vardagar och vad de har för planer osvosv..

8. vad skulle du vilja heta om du inte hett Josefin?
Ojdå, det var en svår fråga. Tycker om många fina namn men har ingen aning om vad som skulle passa mej, men t.ex. Nella, Amanda, Michella, Nellie, Alicie och många många flera finns det!

9. Hur ser en perfekt morgon ut för dig?
En perfekt morgon för mig skall vara solig, varm, ivrig på att stiga upp och någonting jag ser framemot på dagen!

10. Vad skall du gå i för skola efter Högstadiet?
Hjälp ..? hatar såna frågor .. Har egentligen iingen aning ännu, och jag måste veta om två månader vart jag ska.. Men en sak är jag säker på och det är att jag inte täner söka mig in till gymnasiet, troligen blir det att fara till närvårdarlinjen eller fotograferingslinjen i karis/ekenäs!

Tuuusenmiljoners tack för frågorna ni ställt, ni är guldvärda ♥
Håll ett utkik i bloggen, så fort som möjligt kommer del två (:



Set fire to the rain

Datum: 2011-12-14 - Tid: 14:43:03



Halåå! jag vet att ni kanske tröttnar på att se allt för mycket spegel bilder på mig helatiden, men har inga andra bilder just nu .. Ni har varit extremt duktiga på att ställa frågor i min frågestund som jag har, fortsätt så! (: Onsdag idag redan och jag har fullt upp hela dagen, massor med läxor som skall fixa och sedan annat som skall ordnas i rummet t.ex... Så bloggen får ligga nere på noll resten av kvällen och ni skall ha en fin onsdag kväll! Kramens (:

frågestund

Datum: 2011-12-13 - Tid: 14:26:41



Kommer att starta en frågestund på bloggen och jag svarar på frågorna fredagen den 16.12.11! Ni får fråga precis vad ni vill, tar emot alla frågor och lovar att vara ärlig och skall försöka svara på så många frågor jag bara hinner! bara att börja fråga! >>

måndag, suck ..

Datum: 2011-12-12 - Tid: 14:13:35


Snygga är vi, syster ♥!

Hejsanhejsanhejsanhejsanhejsan .. Måndag, det förklarar väl allt, as jobbigt med måndagar .. tur så är det en måndag kvar och sedan julloooov! Planerna idag har ändrats, var meningen att jag skulle sitta hemma och plugga och kolla någon film och ha det mysigt, men nejj .. Skall tydligen till Helsingfors/Esbo med pappa, eftersom han skall till sjukhuset, eftersom hans arm inte alls är någo vidare bra .. :( Tror att jag inte far med till sjukhuset, jag hatar sånt .. så far väl säkert till Cello och hinner shoppa ett litet varv ♥ Kommer att komma hem seent och kommer att vara skiit trött imorgon, bilder och sådant lägger jag in imorgon, så det åter står att se .. Hörs imorgon (:

home sweet home

Datum: 2011-12-11 - Tid: 16:05:05




Dagens outfit, enkel och skön, inte världens snyggaste menmen ..

hej på er! gud så glad jag blir då jag ser att jag fått massor med fina kommentarer då jag varit borta bara över helgen, ni e bäst! ♥ Kom som sakt hem för en stund sedan och har redan hunnit städa rummet och ordna lite. Det är mörkt ute redan vilket inte är roligt .. Var idag oxå och hälsa på mina kusiner som jag inte sett på evigheter, kul var det ♥ Nu skall jag ta fram finska boken och börja läsa läxor (: hejhej!

Det här med att bjuda på sig själv

Datum: 2011-12-09 - Tid: 12:24:44


Fredag idag redan, guud så skönt! Sitter ännu i skolan och arbetar med ett handelsämnen arbete. Men är just precis klar! Klockan tre slipper man hem, far snabbt via sportia och köpa ett par shorts och senare ikväll iväg och trääna lite sähly ♥ Och ikväll är det final i idol, ojojoj hoppas Robin vinner! (: Imorgon åker jag oxå iväg till Rosala med familj och farmor. Skall dit på julmarknad så uppdateringen kommer att vara låg. Men när jag kommer tillbaka hoppas jag på att ha många fina kommentarer. ha en skön helg gott folk (:

lilla jag

Datum: 2011-12-08 - Tid: 15:08:19



Idag tänkte jag publicera dagens outfit! Lilla jag idag. Bilderna är inte helt dom färskaste men eftersom jag inte publicerat dessa bilder tidigare så tänkte jag göra det nu eftersom det passar till den outfiten jag har på mig idag. Enkel och skön såhär på en regning torsdag här i kalla lilla Hangö! Vad har mina söta läsaren sysslat med idag, såhär mitt i veckan? (: kram

Moon

Datum: 2011-12-07 - Tid: 14:31:11



Fotograferat för ett tag sedan då jag såg månen på den kål svarta himmelen. Bilden är inte den perfektaste och man ser även att den är lite suddig .. Har varit i skolan precis som alla andra vanliga onsdagar, var shiit trött imorse fast jag började först klockan 10 .. Men eftersom det har varit fullmåne i natt så har jag inte sovit många timmar .. Tänk att det kan vara så när det är fullmåne ute, helt otroligt. Nu skall jag bädda ner mej och kolla Andra Avenyn eller Solsidan! (: Vilken serie är eran favorit?

Josefin

Datum: 2011-12-06 - Tid: 12:12:42



var nyss ute och tog några fotografier på mig själv tillsammans med syster! Vädret är grått och mulet och kvalitén på bilderna blir inte den bästa.. Idag är det självstädighetsdag och vi är lediga från skolan så här mitt i veckan, vilket är skönt. Har inga destumera planer för dagen, sätda lite och sedan bara ta det lugnt (: Ha en fin dag!

i never told you why i love you.. ♥

Datum: 2011-12-05 - Tid: 19:48:50



pusshej! Måndag idag och imorgon är man ledig från skolan eftersom det är självstädighetsdag, skööönt! Idag har jag spenderat min dag med min söta pupsiga kusin Fanny ♥ Haft en helt najs dag! Nu blir det att äta gott och kolla nåt på tv (: krampåer!

helgen i kort

Datum: 2011-12-04 - Tid: 16:16:53




Fjant, min fanny ♥

Tjabbmoo. Söndag idag då! Varit hela helgen med fanny och man kan int säga annat än att det har varit bääst! ♥ Hon sov över här inatt och man kan int skratta mera än vad vi gjorde ... : D Snart ringer hon säkert igen efter att hon har varit på stallet och då ut med henne igen och kanske några andra. Imorgon måndag och skola som vanligt .. efter det skall ja vara med fanny igen och ha skoj ;) pusspuss :)

J and F time >

Datum: 2011-12-03 - Tid: 20:47:30



hehehhohoho nu e ja med denna söta tjej :) Var just ute och köra scooter/mopo me R, J och M. Helt nice nog! Fanny skall bli här och sova öööver, jippii och imoron säkert igen ut och köra me samma människor :) Snaart ska jag och Fanny gå och lägga oss på vardagsrums golvet och kolla nån film och äta gotttttt! där ska vi sova hela halva natten! goodnight (:

happy friday ♥

Datum: 2011-12-02 - Tid: 12:57:31


Reprisbild

tjohoppsansaa! Fredag idag då, shit va skönt alltså! Sitter ännu i skolan men slutar om ca 30 minuter, skall då med syster till stan och köpa nåt till helgen och så. Imorgon får vi besök nämligen till oss :) och ikväll blir det Idol! Vilken är eran favorit? ha en fin fredag kväll puss

Min önskelista

Datum: 2011-12-01 - Tid: 17:17:00




- hörlurar till telefonen och dator
- 50mm objektiv till kameran
- smyckesträd
- onepiece/ziperall
Annat:
- Godis, choklad
- Kläder
- skal till min nokia c5
- PENGAR
- presentkort
- filmer: Black swan, solsidan mm..
mm.
RSS 2.0